andinatalogo_1.png
Hoşgeldiniz Andinata Otel.
Kişiler

Andinata Otel - Hizmetlerimiz

Restaurant

Tarihi İpekyolu üzerinde bulunan Kurşunlu’nun ve Çankırı’nın yöresel lezzetlerinin yanı sıra Türk ve Osmanlı mutfağının eşsiz lezzetlerini tatmak için doğru adrestesiniz.

Termal & Spa

Termal suyun, Sağlık Bakanlığının ön gördüğü mg/l ölçülerinde olan ve 265 metre derinlikten 58 santigrat derece olduğu ve sağlığın korunması ve tedavi süreçlerinde etkin rol oynadığı resmi...

Havuzlar

Sağlık kaynağı şifalı sudan en iyi şekilde faydalanabileceğiniz termal havuzlar, yüzme havuzları ve diğer termal tesisler bay ve bayanlar için ayrı olarak hizmetinize sunulmuştur.

Toplantı Salonu

Toplantı ve organizasyonlarınız için özel yapılmış, konforlu ve rahat salonlarımız hizmetinizde.

Blog

Termal Suyun Faydaları Nelerdir?

Kaplıca suları, kaynak suları ve doğal mineralli sular yerin metrelerce altında uzun ve meşaketli yolları aşarak yer yüzüne ulaşırlar. Bu uzun ve meşaketli yol boyuncada mineral, mikroorganizma ve elementler ile içeriklerini zenginleştirmeyi de ihmal etmezler.

Termal Havuzlarda İdeal Su Sıcaklığı Nedir?

Günümüzde birçok uzman tarafından önerilen kaplıca tedavisinde ideal su sıcaklığı kaç derecedir? Tedavi basamakları arasında suyun ideal sıcaklığı ilk aşamadır. Halk arasında su sıcaklığı ne kadar çok olursa o kadar sağlıdır gibi bir inanç bulunmaktadır...

Andinata Nedir?

Bugünkü Kurşunlu Kalesi diğer adıyla “Andinata Kalesi” Bizanslılar zamanında yapılmış ve günümüze kadar gelebilmiştir. Kentin ilk kuruluşu kale içindedir.Bizanslılardan sonra Anadolu’ya gelen Türk Boylarından “Comartlar” ve “Yazır” Boyları buranın gelişmesine neden olmuşlardır.

İletişim Bilgileri

İletişim Formu