banner198

Webrazzi Dijital 8 Mart Çarşamba Günü Gerçekleşecek

Webrazzi Dijital 8 Mart Çarşamba Günü Gerçekleşecek

Webrazzi Dijital 8 Mart Çarşamba Günü Gerçekleşecek
banner145

 

İnternet ve teknoloji alanında Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri inceleyerek analiz eden teknoloji bloğu Webrazzi’nin her yıl düzenlediği sektörel konferanslar hız kesmeden devam ediyor. 8 Mart Çarşamba günü düzenlenecek Webrazzi Dijital 2017’de pazarlamanın dijital hali, ajans dünyasından son haberler, ilgi çekici kampanyalar, online reklamcılık pazarı, sosyal medyanın son trendleri gibi önemli konular ele alınacak. Konferansta sektörün önemli temsilcileri konuşmacı olarak yer alacak.

 

8 Mart Çarşamba günü Point Hotel’de düzenlenecek Webrazzi Dijital 2017 konferansında, dijital sektörde yer alan ya da almak isteyenler için dijital sektör ve Türkiye'nin en önemli şirketlerinin pazarlama departmanları bir araya gelecek. Gün boyu sürecek konferansta katılımcılar, bilgi verici sunumları izleyebilecek, yoğun bir şekilde networking yapabilecek ve molalarda standları gezebilecek.

 

Webrazzi Dijital 2017’de 4129 Grey CEO’su Alemşah Öztürk, Facebook Türkiye Ülke Direktörü Derya Özkaya Matraş, IAB Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mahmut Kurşun, Pisano Kurucu Ortağı Emir Bostan, A6Social Kurucu Ortağı Hasan Toprakkaya, Viralking Kurucu Ortağı Kemal Apaydın, Segmentify Kurucu Ortağı Murat Soysal, IAB Türkiye Başkan Yardımcısı Neslihan Olcay, SOR’UN Kurucu Ortağı Oğuzhan Başeğmez ve Ipsos Türkiye İş Analitiği Mühendisi Selçuk Akbaş, Ofpof Kurucusu Atilla Yurtseven, Türkiye İş Bankası Bireysel Bankacılık Pazarlama Müdürü Burak Sezercan, Unilever’de Marka Yöneticisi Cansu İncekara, Denebunu kurucusu Duygu Akbudak, Accenture Digital Yönetici Ortağı ve Lideri Erdal Güner, Mediakraft Türkiye Yönetici Ortağı Ersan Özer, Onedio Kurucu Ortağı Kaan Kayabalı, YouTube kanallarıyla yüz binlerce takipçiye ulaşan İdil Tatari ve Merve Özkaynak, Sinemia kurucusu Rıfat Oğuz, Mynet Genel Müdürü Sabire Ercan ve Türkiye İş Bankası Kartlı Ödeme Sistemleri Müdürü Serkan Uğraş Kaygalak Webrazzi Dijital’de yer alacak konuşmacılar olarak belirlendi.

 

Webrazzi Dijital 2017’nin sponsorları arasında Türkiye İş Bankası, Crenvo İK, Bloomberg Businessweek, Fintechtime, Harvard Business Review gibi kuruluşlar yer alıyor. Netpoint Digital ise dijital PR ve SEO konusundaki uzmanlıklarıyla Webrazzi Dijital 2017’nin destekçileri arasında yer alıyor.

 

Webrazzi’nin 2017 yılı boyunca gerçekleşecek tüm konferanslarına Webrazzi VIP ile katılabilir, indirimli fiyat avantajından yararlanabilirsiniz.  Webrazzi Dijital 2017’den sonra, yıl boyunca gerçekleşecek konferans takvimi ve içerikleri şu şekilde olacak:


Webrazzi Mobil 2017:
12 Nisan Çarşamba günü gerçekleşecek olan Webrazzi Mobil’de, uygulamalar, ödeme çözümleri, yayıncılık, pazarlama faaliyetleri ve genel olarak mobil dönüşümle ilgili her şey konuşulacak.

 

Webrazzi İnovasyon 2017: 10 Mayıs Çarşamba günü gerçekleşecek olan Webrazzi İnovasyon, 'Augmented Reality' yani Artırılmış Gerçeklik, 'Virtual Reality' yani Sanal Gerçeklik, 'Artificial Intelligence' yani Yapay Zeka, 'Internet of Things' yani Nesnelerin İnterneti, 'Drone' yani insansız hava araçları, Blockchain, akıllı otomobiller, büyük veri, gelişen teknolojiden nasibini alan tıp dünyası, akıllı şehirler.

 

Webrazzi Summit 2017: 18 Ekim Çarşamba günü gerçekleşecek olan Türkiye ve yakın coğrafyanın en etkili internet konferansı olan Webrazzi Summit, bu sene de internet-teknoloji dünyasında gündem belirleyecek.

 

Webrazzi Developer 2017: 15 Kasım Çarşamba günü gerçekleşecek olan Webrazzi Developer’da, web ve mobil platformlarda yazılım, yazılım metodolojileri, programlama dilleri ve kütüphaneler, bulut çözümleri ve yazılım testi gibi yazılıma dair her şey.

 

Webrazzi Fintech 2017: 6 Aralık Çarşamba günü gerçekleşecek olan Webrazzi Fintech’de  öne çıkan Fintech uygulamaları, sektördeki son trendler, Türkiye'deki kanunsal kısıt ve detayları, Fintech yatırımları ve Fintech'e dair neredeyse her şey sektör liderleriyle birlikte ele alınacak.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2017, 15:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304