banner198

Çankırı Evren Apart Erkek Öğrenci Yurdu

Çankırı Evren Apart Erkek Öğrenci Yurdu

Çankırı Evren Apart Erkek Öğrenci Yurdu
banner145

 


Çankırı Evren Apart Erkek Öğrenci Yurdu, eğitim-öğretim faaliyeti süresince sıcak aile ortamından ayrılıp kilometrelerce uzaktan Çankırı’ya gelecek olan siz değerli öğrencilerin barınma ihtiyacını karşılamak amacı ile Çankırı’nın köklü ailesi Yüceler tarafından 2015 yılında kurulmuştur. Öncelikle kaliteli hizmet anlayışını ilke edinen Evren Apart, alanından deneyimli uzman kadrosu ile sizlere bir aile ortamı sunabilmenin gayreti içerisindedir.


 

İmkanlar


Apart Erkek Öğrenci Yurdumuz da, odalarımız geniş, ferah ve konforludur. Siz öğrencilerimizin rahat edebilmesi için bir çok detay düşünülmüştür. Apart yurdumuzda daha rahat edebileceğiniz bazalı  yataklar mevcuttur. Her odada mini buzdolabı, kilitli elbise dolaplarınız dışında, bazaların içlerine de oldukça çok eşyanızı koyabileceğinizi belirtmek isteriz. Asansör, merkezi ısıtma sistemi, LCD uydu TV ve elektrikli su ısıtıcısı bulunmaktadır. 24 saat sıcak su, her katta modern ve 2’şer adet WC ve Banyo imkanı sunulmaktadır. Apartımızın her alanında ücretsiz Wi-Fi kablosuz internet erişimi sağlanır. Ücretsiz oda temizliği, Çamaşırhane ve Ütü Odamız Saat:18:00’a kadar kullanıma açıktır. Sizlerin konforu için yurdumuzda sadece tek kişilik odalar mevcut olduğu gibi daha çok kişinin bir arada kaldığı 3 – 4 kişilik odalarımızda bulunmaktadır.

Güvenlik


Acil çıkış kapısı, yangın merdivenleri, acil durum butonu, duman sensörü, sulu sistem yangın dolapları, güvenlik kameraları ve her katta bulunan yangın söndürme tüplerimiz ile can güvenliğiniz en önemli önceliğimizdir.

Olanaklar


Şehir merkezine sadece 1 kilo metre mesafedeki Evren Apart, Çankırı’nın mahalle kültürünü halen koruyan, şehrin en sakin ve havadar muhiti olan Aksu Mahallesi Öretmenler sokakta inşaatı yeni tamamlanan binada hizmet vermektedir. Aparatımıza sadece 30 metre mesafede pazar alanı mevcuttur. 50 metre mesafede Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ile Devlet Hastanesi Poliklinikleri sağlık hizmeti sunmaktadır. Çankırı Karatekin Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Taş Mescit Yerleşkesine 200 metre uzaklıktadır.

Mesafeler


İstanbul’a 497, Ankara’ya 131 kilometre mesafede olan Çankırı, Esenboğa havalimanından yalnızca 1 saat uzaklıkta şirin bir Anadolu şehridir…

 

Kaliteli hizmet anlayışı ile siz değerli öğrencilerimizin barınma ihtiyacını karşılamak bizler için bir mutluluktur.

Şimdiden Kaya Tuzunun Başkenti Yarenler Diyarına hoş geldiniz….

Evren Yücel – Genel Müdür

(bu bir ilandır)

Güncelleme Tarihi: 15 Eylül 2017, 16:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304