banner198

Çerkeş'e yeni bir otel için imzalar atıldı

Çankırı'nın en büyük ilçesi Çerkeş'te büyük bir eksiklik olan modern mekanda konaklama ihtiyacını giderecek projede imzalar atıldı.

Çerkeş'e yeni bir otel için imzalar atıldı
banner145
Çankırı'nın en büyük ilçesi Çerkeş'te büyük bir eksiklik olan modern mekanda  konaklama ihtiyacını giderecek projede imzalar atıldı.


Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Çankırı İl Koordinatörlüğü,  IPARD II programı kapsamında Çerkeş'te inşası  planlanan 53 yatak kapasitesine sahip otel projesi sözleşmesini imzaladı.


İl Koordinatörlüğü Mart ayı sonunda Çankırı’da hibe almaya hak kazanan 68 proje içerisinde yer alan ilk hibe sözleşmesini hayata geçirdi. Yirmi iki oda ve 53 yatak kapasitesine sahip otel kurulumunu içeren proje, Nar Çerkeş Turizm İnşaat Gıda Sanayii Vve Ticaret Limited Şirketi tarafından gerçekleştirilecek. 


Çerkeş sosyo-ekonomik durumu açısından büyük bir eksiklik olarak görülen konaklama ihtiyacını gidermesi beklenen  projenin 1 milyon 600 bin lira tutacağı bildirildi. P
rojenin tamamlanması halinde, bu maliyetin % 65’i olan 1 milyon 50 bin lira hibe alacağı belirtilirken, işletmenin faaliyete geçmesi halinde doğrudan 20 kişiye istihdam sağlayacağı açıklandı.


22 Mayıs Pazartesi günü TKDK İl Koordinatörlüğü hizmet binasında gerçekleşen imza törenine TKDK Çankırı İl Koordinatörü Emre Akbıyık, hibe almaya hak kazanan firmayı temsilen firma ortağı Rasim Kuzu ve yatırım müdürü Nesrin Çatakkaya katıldı.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 26 Mayıs 2017, 01:59
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hatice yıldırım
Hatice yıldırım - 7 yıl Önce

Hayırlı olsun hacım. Allah kolaylıklar versin. Bir an önce hayata geçirirsiniz inşaAllah.

SIRADAKİ HABER