banner198

Çerkeş'te boğazı parçalanan çocuk ölümden döndü

Çerkeş'te başıboş bir şekilde dolaşan köpek sürüsü G.K adlı 12 yaşındaki bir kız çocuğuna saldırarak boğazından yaralanmasına neden oldu.

Çerkeş'te boğazı  parçalanan çocuk ölümden döndü
banner145

Çerkeş'te başıboş bir şekilde dolaşıp saldırganlaşan köpek sürüsü G.K  adlı 12  yaşındaki bir kız çocuğuna saldırarak boğazından yaralanmasına neden oldu.

 

Çerkeş’te  12 yaşındaki G.K adlı küçük kız çocuğu, çeteleşmiş sokak köpeklerin saldırısına uğradı.  Akşam 17.00 sularında Voleybol antremanından  evine dönen G.K, Çerkeş Aile Sağlığı Merkezinin önünde sayıları 10 kadar köpek tarafından saldırıya uğradı. Saldırgan köpekler küçük kızı kovalamaya başladı. Panikleyerek köpeklerden kaçmaya başlayan G.K. demir korkuluklara takıldı. G.K'nin boğazında yaklaşık 10 santim yırtık oluştu.  Şans eseri olay yerinden geçen vatandaşlar köpekleri kovalayarak G.K’yı kurtardılar. G.K olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Çerkeş Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldı.



-Hastane'de ameliyata alındı-

Çerkeş'te yapılan müdahalelerin ardından G. K Ambulansla  Çankırı Devlet Hastanesine sevk edildi. Çankırı Devlet Hastanesinde  ameliyata alınan G.K’nın boğazındaki yırtık cerrahi operasyonla dikildi. Hayati tehlikesi bulunmayan G.K'nin hastanedeki tedavisi sürüyor. 



- Çerkeş'i adeta istila ettiler-

Kızılcahamam ve çevre köylerden getirilip Işıkdağı'na bırakılan başıboş köpekler Çerkeş'i adeta istila etti.  Köpeklerle başı dertte olan Çerkeş’te  1 ay içerinde yaklaşık 10 kişi  Sokak köpeklerinin saldırısına uğradı.




Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2017, 03:15
YORUM EKLE
YORUMLAR
Cerkes sakini
Cerkes sakini - 7 yıl Önce

Cerkeste bir ogretmen kadin butun hayvanseverleri sosyal medya uzerinden orgutleyip kiskirtiyor. Insanlarin kopekler kadar degeri yok. Dersi yok ogrencisi yok isi gucu kopek

Av. Gülsaniye Ekmekçi
Av. Gülsaniye Ekmekçi - 7 yıl Önce

bu haberin doğru olmadığı ortaya çıktı. çocuk köpekten korkup kaçarken boynu demir çubuğuna çarptığı için yaralandı. çerkeş hayvan katliamları ile sürekli gündeme gelen bir ilçe. bu haber de kasıtlı olarak hayvan katliamına zemin hazırlamak için çarpıtıldı. zavallı sokak hayvanlarının öldürülmesine sebep olmayın ve bu haberi düzeltin lütfen.

Mahmut usta
Mahmut usta - 7 yıl Önce

Belediye neden bir şeyler yapmamış çevre koruma nerde milli parklar nerde

Cerkesci
Cerkesci - 7 yıl Önce

Hayvanlar Allahin sessiz kullaridir aç oldukları için ve kışında herşeyi siyah gördükleri için cisimleri ayırt edemezler

Adem Taşdemir
Adem Taşdemir - 7 yıl Önce

en çirkin yalan çocuğa ve halka söylenen yalandır, ikisi de kolay kanar.

Ilgaz
Ilgaz - 7 yıl Önce

Geçmiş olsun kızımıza Allah şifa versin bundan sonra başka olaylar olmaması ümidiyle

Çerkeş sakini
Çerkeş sakini - 6 yıl Önce

Belediye katliam yerine hayvanlar için bi barınak yapsa çok büyük sevap alır

adem
adem - 5 yıl Önce

insanlar merhametsiz olursa hayvan bunu hisseder ve duyguları yok olan hayvanda gözüne kestirdiği canlıya saldırır,hayvanlarla diyaloğu bırakılmaması lazım,hayvanlar insanlara yardımcı olması için ALLAH U TEALA tarafından yaratılmıştır tabikide eğitmek insanlara düşüyor

SIRADAKİ HABER