banner198

Ölen Çocuklar Arasında 2 Kızını Görünce!

Suriye'de Esed yönetimi tarafından gerçekleştirildiği iddia edilen, kimyasal saldırıda ölenlerin yakınlarının dramının boyutu her geçen gün artıyor. Ölen yüzlerce çocuğun arasında iki kızını bulan babanın feryadı yürek dağladı.

banner145
 Kızlarını kucaklayarak gözyaşı döken babanın, "Babacığım Allah rızası için uyanın. Ben sizsiz ne yaparım? Allah için söyleyin. Ben bu acıya nasıl dayanırım ?" şeklindeki ağıtları yürek dağlıyor.

Suriye'nin Halep'çesi olarak kayıtlara geçen Şam'ın Doğu Ğuta bölgesindeki kimyasal saldırı sonrasındaki felaketin boyutları giderek artıyor. Çoğunluğunu çocukların oluşturduğu bin 300'den fazla kişinin yaşamını yitirdiği katliamla ilgili yürek burkan görüntüler gelmeye devam ediyor.

Çocukların çırpınarak can verdiği ve yürekleri diken diken eden manzaralara anne ve babaların yürek burkan feryatları ekleniyor. Ölen yüzlerce çocuğun arasında iki kızını bulan babayı çevredekilerin teskin etmesi kolay olmuyor.

Görüntülerde yerdeki iki kızını kucaklayan baba uzun süre çocuklarını koklayıp öpüyor. Çığlık çığlığa ağlayan baba, "Allah için söyleyin ben ne yapayım. Babacığım ne olursunuz kalkın ben sizsiz ne yaparım. Babacığım uyanın. Ne olursunuz uyanın." diyerek göz yaşı döküyor.

Çevredekilerin sakinleştirmede güçlük çektiği acılı baba, iki kızını yere yatırmasının ardından uzun süre öpüp koklamaya devam ediyor.
Güncelleme Tarihi: 24 Ağustos 2013, 22:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304