banner198

ÇATSO Akreditasyon Sertifikasını Yeniledi

ÇATSO Akreditasyon Sertifikasını Yeniledi

ÇATSO Akreditasyon Sertifikasını Yeniledi
banner145

13. Dönem’de akredite olan 18 oda/borsa ve 2 şube ile belge yenileme denetimleri tamamlanan 96 oda/borsaya, akreditasyon sertifikaları TOBB Konferans Salonu’nda düzenlenen törenle verildi.

 

Tören, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ve TOBB Başkanı M. RifatHisarcıklıoğlu’nun açılış konuşmaları ile başladı.

 

Çankırı Ticaret ve Sanayi Odasını temsilen  Meclis Başkanı Cafer ÖZKAN, Yönetim Kurulu Başkanı Hayrettin Çelikten, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fahrettin Akyol, Meclis üyeleri Hakkı Esen, Yücel Cesur, Fehmi Bölükbaşı, Ejder Erdem, Ahmet Özkan, Hakan Aslan, Arif Astarlıoğlu, Genel Sekreter Hülya Ateş ve Akreditasyon sorumlusu M.Utku Danacı katıldı.

 

Her dönemin bir başarı hikayesi olduğunu söyleyen Hisarcıklıoğlu, şunları kaydetti: "Sizin döneminizdeki başarı hikayenizden biri de bugün verilen akreditasyon çalışmalarıdır. TOBB Başkanı olduğum dönemde odalar ve borsalar birliği camiasında bir kalite ve müşteri odaklı kalite anlayışı yoktu. Biz de dünyadaki en tecrübeli olan İngiltere Odalar Birliği ile görüştük ve buraya gelip bizi eğitti. Eğitimler sayesinde biz de akreditasyon veren bir kurum haline geldik. İlk önce kendimizi disipline ettik. Sonra ülke geneline yaymaya başladık bu eğitimleri. 2002 itibariyle bir tane proje yazabilen odam yoktu benim. Dil bilen oda sayım beşti. Bugün çok şükür oda ve borsalarımız 800 milyar liralık proje yaptı."    

 

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci de "Odalar ve borsalar sayesinde şirket kuruluşlarının tamamı ticaret sicilleri tarafından gerçekleştirilecek. Odalarımız, borsalarımız güçlü, biz eskisinden çok daha iyi olacağız ve pozitif yansımalarını göreceğiz" dedi.

 

Tüfenkci, oda başkanlarının, o ilin akil insanları olduklarını ve hayırlı hizmetler yaptıklarını dile getirerek, odaların önemine değindi.

 

İlk Olarak 2014 Yılında Akreditasyon Sistemi çalışmalarına başlayan Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası, üyelerine verdiği hizmeti her geçen gün geliştirmeyi kendine misyon edinmiş ve bu çerçevede bütün şartları seferber ederek çalışmalarına devam etmektedir. 2017 Yılı içerisinde gerçekleşen Akreditasyon Denetimini başarı ile tamamlayan Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası 5 Yıldızlı Oda Statüsünü bu senede korumuş ve Akreditasyon Sertifikasını almıştır.

  

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2018, 14:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304