banner306
banner198

Oğuz Ak reformların önemine vurgu yaptı!

Çankırı Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Oğuz Ak, hükümetin yeni reform ve eylem paketlerini en kısa sürede hayata geçirmesinin önemine vurgu yaptı.

Oğuz Ak reformların önemine vurgu yaptı!
banner145

Çankırı Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Oğuz Ak, hükümettin seçim beyannamesinde ortaya sürdüğü yeni reform ve eylem paketlerinin en kısa sürede hayata geçirilmesinin önemine vurgu yaptı.

 

Ticaret Borsası Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte  AKP İl Başkanı Celal Kaman’a  hayırlı olsun ziyaretine giden Oğuz Ak, yeni kurulan hükümete başarılar diledi.

 

İl Başkanı Celal Kaman tarafından karşılanan Oğuz Ak, Çankırımız için yapılması gereken her türlü çalışmalarda ve şehrin problemlerinin çözümü noktasında Çankırı Ticaret Borsası olarak  her türlü katkıya hazır olduklarını belirti.

 

Başkan Ak” Bunun yanında, iş dünyası olarak yeni hükümetimizden yeni reform ve eylem paketlerinin en kısa sürede hayata geçirilebilmesi ve İnovasyon- ArGe -Yüksek Katma Değer üreten sanayileşmenin bir an önce hayata geçirmesi için altyapıların oluşturulmasının 2023 Yeni Türkiye için hayati öneme sahip olduğunu düşünüyoruz.”dedi.

 

Ak, açıklamasının devamında İlimiz için çok önemli olan Kızılırmak ta yapılan ve inşaatının son aşamasına gelen yeni Borsa binası hakkında bilgi verdi. TOBB tarafından yaptırılan Fen Lisesi inşaatının tamamlanarak önümüzdeki öğretim sezonunda hizmete gireceğini belirtti. Ak, Başbakan Ahmet Davutoğlu Başkanlığında kurulan Yeni Hükümetin hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Celal Kaman  “Çankırımız AK Parti iktidarında en güzel şekilde hizmetlerden faydalanmaya devam edecektir. Size ve üyelerinize ziyaretlerinizden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Ziyarete Başkan Oğuz Ak ile Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Tayfun Güven, Sadullah Erdem ve Üyeleri Murat Dinçol, Şükrü Doğan katıldı.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2015, 02:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304