banner198

TKDK 3. çağrı başvuru süresini uzattı

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) 3. Başvuru çağrı ilanı çerçevesinde başvuru süresinin uzatıldığını duyurdu.

TKDK 3. çağrı başvuru süresini uzattı
banner145
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) 3. Başvuru çağrı ilanı çerçevesinde başvuru süresinin uzatıldığını duyurdu.


Açıklamaya göre;  IPARD II Programına ait 3. Başvuru Çağrı İlanı kapsamında 302 “Çiftlik Faaliyetlerinin Çeşitlendirilmesi ve İş Geliştirme” tedbiri için son başvuru kabul tarihi 30 Mart 2018 Cuma günü mesai bitimine kadar uzatılmıştır. İlave süre uzatımı yapılmayacaktır.


Online başvuru sistemi ise 27 Mart 2018 tarihinde saat 21:00’ de kapatılacaktır. Online başvuru sistemindeki tüm işlemlerin (başvuru girişi, evrak yükleme, tamamlama, yazdırma vb.) belirtilen tarih ve saate kadar tamamlanması gerekmektedir.


Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan TKDK Çankırı İl Koordinatörü Emre Akbıyık ise 302 sektörünün oldukça geniş bir yelpazede yatırımcılara hibe imkânı sunulduğunun altını çizerek, “302 sektörü başlığı altında Seracılık, Tıbbi ve Aromatik Bitki yetiştiriciliği, Mantar ve Misel yetiştiriciliği, Fide ve fidan yetiştiriciliği, yeme içme dinlenme tesisleri, konaklama tesisleri, katma değerli ürünlerin üretimi, arıcılık ve yenilebilir enerji yatırımları başlıklarında yatırımcılarımıza % 65 oranında hibeden hak kazanmak için yatırımcılardan projelerini bekliyoruz. Çiftçi ve yatırımcılarımızın projelerin değerlendirilmesi aşamasında sıralama kriterlerine maksimum özen göstermeleri gerektiğini bu vesile ile tekrar hatırlatmak istiyorum ”dedi.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2018, 15:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304