banner306
banner198

ÜLKER’İN Patronu Aytaç’ı Hava’dan İnceledi

ÜLKER’İN Patronu Murat Ülker Aytaç’ı Hava’dan İnceledi

ÜLKER’İN Patronu Aytaç’ı Hava’dan İnceledi
banner145

 Yimpaş Grubu bünyesinde bulunan Aytaç Et- Entegre tesislerinde incelemelerde bulunmak üzere Çerkeş’e gelen ÜLKER Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, Çerkeş’te Aytaç Et Entegre tesislerini gezdi.


Çerkeş
semalarında 13.30 sularında görünen helikopter piste inemeden önce fabrika alanını havadan turladı. Daha sonra fabrika bahçesindeki piste iniş gerçekleştiren helikopter’den ÜLKER Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker ve Ülker Gıda Grup Başkanı Zeki Sözen indi. Yimpaş üst düzey yetkililerini hazır bulunduğu karşılama sonrasında Murat Ülker ve heyet üyeleri,  bir minibüse binerek 4 saat boyunca fabrika içerisinde incelemelerde bulundu.


İnceleme sonrasından kamuoyunun merakla beklediği anlaşma konusunda masaya oturulup oturulmadığı,  bir anlaşmaya varılıp varılmadığı noktasında iki taraftanda bir açıklama gelmedi. Ziyaretin basında yer almasını istemeyen Murat Ülker görüntü vermekten kaçındı. Murat Ülker ve Zeki Sözen 17.30 sularında helikopterlerine binerek Aytaç'tan ayrıldı.


Öte yandan meraklı bekleyişini sürdüren ve maaşını alamadığı için fabrika girişinde grev çadırı kuran 50’ye yakın Aytaç işçisi, heyeti sessizce uzaktan izlemekle yetindi.  Aytaç’lı yetkililerin dev pazarlık öncesi fabrikayı temizlemek için işçilerden yardım istediği ve bu talebe işçilerinden kayıtsız kalmayarak fabrikanın temizlik ve çeki düzeni konusunda bir haftadır çalışma yürütüldüğü de haber merkezimizin edindiği bilgiler arsında yer almakta.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 05 Eylül 2013, 10:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304