banner198

Vali Aktaş işçi eylemine sahne olan fabrikaya ricacı oldu!

Vali Hamdi Bilge Aktaş, Lastik İş Sendikasına geçen bir grup işçinin eylemine sahne olan Lastik Fabrikası’na giderek yetkililer ile konu hakkında görüşme yaptı.

Vali Aktaş işçi eylemine sahne olan fabrikaya ricacı oldu!
banner145
Vali Hamdi Bilge Aktaş, Lastik - İş Sendikasına geçen bir grup işçinin eylemine sahne olan  Lastik Fabrikası’na giderek yetkililer ile konu hakkında görüşme yaptı.


Çankırı valiliğinden gönderilen haber bültenine göre; Çankırı Valisi Hamdi Bilge Aktaş, Yakınkent Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan Sumitomo Rubber AKO Lastik Fabrikası’nı ziyaret ederek, incelemelerde bulundu. AKTAŞ, Fabrika CEO’su Norifumi Fujimoto ile  görüştü.


Ziyarette İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy ve İl Jandarma Komutanı J. Alb. Murat Bozkurt da hazır bulundu.

 

- Vali, ricacı oldu -
Vali Aktaş ve beraberindeki heyet Sumitomo Rubber AKO Lastik Fabrikası CEO’su Norifumi Fujimoto ile fabrika ve bir kısım işçiler arasında süren işçi eylemi ile alakalı görüşme yaparak, fabrika yönetiminden konuyu iyi niyet çerçevesi içinde değerlendirmeleri konusunda ricada bulundu.


Fabrika CEOSU Fujimoto ise konuyu hassasiyetle değerlendireceklerini, mümkün olan en az mağduriyetle sonuçlandırmaya çalışacaklarını ifade ederek ziyaretleri sebebiyle Vali Hamdi Bilge Aktaş’a teşekkürlerini sundu.


Aktaş gerilim nedeni ile fabrika önünde tam teçhizatlı bekleyen Jandarma timini de selamlayarak tek tek ellerini sıktı. 

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2017, 15:48
YORUM EKLE
YORUMLAR
Çankırı 18
Çankırı 18 - 6 yıl Önce

2500 maaş + mesai al eylem yap iş mi bu anlamış değilim sendika ya üye olan atılıyor sa üye olmayın millet sendika yüzünden hapis yatıyor sendikalar boş zaten

Recep
Recep - 6 yıl Önce

Sendika demek soyguncu demektir. ne kadar heveslilermis sendikaya aylik 120 lira kaptirmayam adam gibi calisani hangi sletme kovar. Sumitomo gibi bir yer bunlarin bir yerine batmis. bunlari kovacaksin duzelir hersey. kiymet bilmiyorlar.

Hasan cankirili
Hasan cankirili - 6 yıl Önce

Yani sonuç neymiş kış günü insanları işinden etmeden bi orta yol bulunması lazım bu ise

SIRADAKİ HABER

banner304