banner198

Çankırı eski Milletvekili vefat etti

Çankırı eski Milletvekili İsmail Coşar 84 yaşında vefat etti.

Çankırı eski Milletvekili vefat etti
banner145

Bağımsızlar harekatından itibaren Erbakan hocanın yol arkadaşlarından  Çankırı eski Milletvekili İsmail Coşar 84 yaşında vefat etti.

 

Çankırı'yı TBMM 19 ve 20. dönem Refah Partisinde temsil eden İsmail Coşar, tedavi gördüğü evinde rahatsızlanarak Sincan Lokman Hekim Hastanesine kaldırıldı. Çoşar, hastanede  yapılan mdahalelere rağmen yaşlılığa bağlı nedenlerle hayatını kaybetti. Vasiyeti üzerine mecliste tören istemeyen Coşar'ın cenazesi, 18.03.2017 Cumartesi günü Eldivan Saray köyünde öğle namazı sonrasında kılınan cenaze namazını ardından toprağa verildi.


Cenaze törenine GAzi Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kadir Arıcı, AKP milletvekilleri M. Emin Akbaşoğlu, Hüseyin Filiz, Belediye Başkanı İrfan Dinç, İGM Bakanı Ruhi Şeker, İl Başkanı Celal Kaman, 21. dönem MHP Çankırı eski Milletvekili İrfan Keleş, Coşar'ın meclisten danışmanı Kenan Karabacak, vatandaşlar ve yakınları katıldı.



İsmail Coşar kimdir?


Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunudur. Ankara Mehmet Çelebi Cami Müezzinliği, Maltepe Cami İmam Hatipliği, Diyanet İşleri Başkanlığı Vaizliği ve Başkan Yardımcısı Vekilliği, Ankara Din Görevlileri ve İmam Hatip Mezunları Dernekleri Kuruculuğu, Türkiye Din Görevlileri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeliği ve Genel Başkanlığı, Hakses Dergisi Sahipliği ve Genel Yayın Müdürlüğü, Sarı Basın Kartı sahipliği, TBMM XIX. ve XX. Dönem Çankırı Milletvekilliği yapmıştır. Evli ve üç çocuk babasıdır.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2017, 01:28
YORUM EKLE
YORUMLAR
Fahri Gündoğdu
Fahri Gündoğdu - 7 yıl Önce

Maltepe camisi imam hatipliği döneminde 1976 Mübarek Ramazan ayı da tanıştığımız rahmetli İsmail hocama Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı dilerim.Mekanı cennet olsun.

METİN KOÇ
METİN KOÇ - 7 yıl Önce

ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN. NURLAR İÇERİSİNDE YATSIN.

ARİF YÜKSEL
ARİF YÜKSEL - 7 yıl Önce

merhum ismail coşar hocam; kendisini iyi yetiştirmiş, samimi ve candan, hiç kimseyi incitmeyen bir yapısı vardı. kendisine Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum. mekanı cennet olsun.

Salih gümüş
Salih gümüş - 7 yıl Önce

Rahmetliyi yakinen tanımak nasip olmuştu iyi insandı doksan seçimlerinde Eldivan köylerini beraber dolaşmıştık.Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.

kemal özdemir
kemal özdemir - 4 yıl Önce

yeni duyduk !
Allah (CC) gani gani rahmet eylesin.. çok iyi bir insandı

Hamdi KARAÇAYIR
Hamdi KARAÇAYIR - 4 yıl Önce

Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun inşAllah. Kendisiyle 1977 seçimlerinde tanışmıştık.Milletvekili iken de görüşmüştük.

Cahit Tutar
Cahit Tutar - 3 yıl Önce

İsmail hocamıza Allah rahmet eylesin.Bir dava adamı idi."Minberden Mü'minlere"adlı hutbe kitabından tanıdım ve istifade ettim.12 Eylul darbesinde Kenan Evren'e bizzat tesettür ayetini tebliğ adam cesur ve dik dur uslu.hocamıza Hak-Teala hayırlı mükâr aylar ikram eylesin.

Cahit Tutar
Cahit Tutar - 3 yıl Önce

Hocamıza Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun

SIRADAKİ HABER