banner198

Çankırı eski Valisi Ali Haydar Öner son yolculuğuna uğurlandı

Çankırı eski valisi, CHP 24. Dönem Isparta Milletvekili Ali Haydar Öner'in cenazesi Ankara'da toprağa verildi.

Çankırı eski Valisi Ali Haydar Öner son yolculuğuna uğurlandı
banner145
Dün hayatını kaybeden Çankırı eski valisi,  CHP 24. Dönem Isparta Milletvekili Ali Haydar Öner'in cenazesi Ankara'da toprağa verildi.


Ankara'da tedavi gördüğü hastanede dün vefat eden emekli vali Ali Haydar Öner (70) son yolculuğuna uğurlandı.


Ali Haydar Öner için ilk tören TBMM'de düzenlendi. Törene, Öner'in ailesi ve yakınlarının yanı sıra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TBMM İdare Amiri ve AK Parti Ankara Milletvekili Ahmet Gündoğdu, CHP Grup Başkanvekilleri Engin Altay, Özgür Özel ve Engin Özkoç ile çok sayıda eski ve yeni milletvekili katıldı.


Öner'in eşi Saadet Öner, törende kısa bir konuşma yaptı. Okunan duanın ardından Öner'in cenazesi ambulansa konuldu. Törenin sonunda Öner'in ailesi taziyeleri kabul etti.

 

Öner'in cenazesi, TBMM'deki törenin ardından Kocatepe Camisi'ne götürüldü. Burada Öner'in eşi Saadet Öner ile yakınları taziyeleri kabul etti.


Cenaze törenine, Öner'in ailesinin yanı sıra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Sekreteri Akif Hamzaçebi, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, milletvekilleri, siyasetçiler ve vatandaşlar katıldı.


Öner'in cenazesi, öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2018, 23:24
YORUM EKLE
YORUMLAR
hatice yaman
hatice yaman - 6 yıl Önce

ALLAH rahmet etsin.emeği üzerimizde çoktur.yanina rahatlikla girebiliyorduk.

SIRADAKİ HABER

banner304