banner306
banner198

Çankırı'da iki aile silahlarla çatıştı!

Çankırı'da iki aile sokakta silahlarla çatıştı.

Çankırı'da iki aile  silahlarla çatıştı!
banner145

Çankırı'da  dün gece iki aile arasında sokakta yaşanan çatışma yürekleri ağızlara getirdi. Emniyet güçlerinin teröristlerle çatışdığını sanan çok sayıda vatandaş panik yaşadı. 

Mimarsinan Mahallesinde dün gece  23.30'da meydana gelen olayda poşaların ağırlıkta yaşadığı Hale sokakta henüz nedeni bilinmeyen bir nedenle başlayan kavga on dakika boyunca karşılıklı sıkılan kursunlarla devam etti.  İki aile arasında silahlı çatışmaya dönen kavgaya polis müdahale etti. Bölgeye çok sayıda polis kuvveti takviye olarak gönderilirken çatışmada yaralanan bir kisi özel bir hastanede tedavi altına alındı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

 

-Polis teröristlerle çatışıyor sanıldı-

Öte yandan son günlerde artan terör olayları nedeni ile duyulan silah sesleri üzerine vatandaşlar panik yaşadı.  Çatışma seslerini duyan vatandaşlar pencere ve balkonlara koşup ne olup bittiğini anlamaya çalıştı. Polisin teröristlerle çatıştığı hissine kapılan çok sayıda okuyucumuz telefonlarla haber merkezimize ulaşarak sağlıklı bilgi almaya çalıştı. 

-Terörün ekmeğine yağ çalmayın-
Özellikle bugün watsap grupları aracılığı ile telefonlara gelen toplu mesajlarda; 'Çankırı girişinde bombalı araç yakalandığı ve dört kişinin içeri alındığı,  Pazar günü bir alışveriş merkezi ve pazar pazarında saldırı girişiminde bulunulacağı' şeklinde fısıltı gazetesi tarafından geniş kitlelere yayılan söylentiler halk arasında gün boyunca konuşuldu. Geceye böylesi bir panik havasında giren kent sakinleri, çatışma seslerini de duyunca haleti ruhiyeleri iyice bozuldu. Emniyet kaynaklarından edindiğimiz bilgiye göre; vatandaşların bu tür asılsız söylentilere kulak asmaması istendi. Terörün asıl amacının halk üzerinde korku oluşturmak olduğu düşünldüğünde toplumun oyuna gelmemesi ve her söylenene itibar etmemesi büyük önem taşımakta.



Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2016, 02:08
YORUM EKLE
YORUMLAR
Vatandas
Vatandas - 8 yıl Önce

İnsan birkere ölür. Korkuyla yaşamanin faydası yok. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin dirliğimiz bozulmasın atalarımız kan dökerek aldı bu topraklari . son yüz yilda kan dökmeden anlasmalara büyümemiz gerekirken diş gucler sinirlarimizi belirlediler . insAllah yine vatan icin canimzdan gecerek büyürüz.

Cankiriliyim
Cankiriliyim - 8 yıl Önce

bu insanlar 3 gunluk dunyada neyin kavgasini yasiyolar.

SIRADAKİ HABER

banner304