banner198

Çankırı'da trafik kazasında 2 kişi ödü!

Çankırı Merkez grup yolunda meydana gelen trafik kazasında iki kişi öldü 8 kişi yaralandı.

Çankırı'da trafik kazasında 2 kişi ödü!
banner145
 Çankırı Merkez grup yolunda meydana gelen trafik kazasında iki kişi öldü 8 kişi yaralandı.

 

Çayırpınar köyü yol ayrımında meydana gelen trafik kazasında arife günü mezarlık ziyareti nedeni ile yoğun trafiğin yaşandığı yolda Ramazan Aktaş yönetimindeki 18 AV 472 plakalı araç ile Yüksel Bozkuş idaresindeki 18 AR 612 plakalı araç kafa kafaya çarpıştı.

 

Kazanın duyulması ile olay yerine çok sayıda 112 Acil Ambulans, güvenlik güçlerimiz ile Çankırı Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü kurtarma ekibi intikal ettiler.

 

Kazada 18 AR 612 plakalı araçta bulunan yolcular Mustafa Bozkuş, Yüksel Bozkuş, Hasan Bozkuş, Bayram Bozkuş, Leyla Bozkuş, Rukiye Bozkuş, Afet Bozkuş, Elif Bozkuş ile 18 AV 472 plakalı araçta ise araç sürücüsü Ramazan Aktaş ile araçta yolcu olarak bulunan Hasan Aktaş yaralandılar.

 

Hastaneye kaldırılan yaralılardan Hasan Bozkuş ve Ramazan Aktaş hayatını kaybetti.

 

Kazanın ardından yol bir süre trafiğe kapalı kaldı.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2014, 11:48
YORUM EKLE
YORUMLAR
KAZADA ORDA OLAN KİŞİ
KAZADA ORDA OLAN KİŞİ - 10 yıl Önce

çankirida hastanede acil diye bir şey yok bir kazadan gelen hasta gözlemde bir şey yapilmadan 1.buçuk saat .bekletilmez bekletilirse ramazan aktaşin vefati gerçekleştiği gibi gerçekleşirama doktorlarimiz işin kolayini bulmuş hasta yakinina dava açariz yirtariz diyorlar sanirim tepki gösterene dava çankiri acilden

SIRADAKİ HABER