banner198

Çatso'dan Eğitime Destek

Çatso'dan Eğitime destek geldi!

Çatso'dan Eğitime Destek
banner145
Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı tarafından Çankırı’nın 11 ilçesinde bulunan ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye yardımında bulundu. 

 

Altı yüz adet ilkokul, ortaokul ve 500 adet ana sınıfı malzemesinden oluşan 1100 adet yardım çantası yetkililerce belirlenen ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere kaymakamlara teslim edildi.

 

Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hayrettin Çelikten, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da eğitime desteklerimiz devam ediyor. Bu yıl ilçelerimizde ihtiyaç sahibi öğrencilere Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı olarak 1100 adet kırtasiye ve eğitim materyalleri desteği sağlıyoruz. Eğitime önem veriyoruz.  Beşeri Sermaye sanayi için önemli sacayaklarından biridir. Burada teknolojik makinelerin, araçların, teçhizatların kullanılabilmesi için eğitimli gençler yetiştirmemiz, ülkemizin de dünyadaki rekabet şartlarına uyum sağlaması, yüksek teknolojili ve katma değerli ürünler üretmemiz için eğitim çok önemlidir. Bu yüzden geleceğimizin teminatı gençlere eğitim yardımlarımız devam edecektir." dedi.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 15 Ekim 2014, 14:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER