banner198

İdris Şahin miraç kandili mesajı yayınladı

Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, TBMM 24. Dönem Çankırı Milletvekili Avukat İdris Şahin, Miraç kandili vesilesi ile bir mesaj yayınladı.

İdris Şahin miraç kandili mesajı yayınladı
banner145

 

Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, TBMM 24. Dönem Çankırı Milletvekili Avukat İdris Şahin, Miraç kandili vesilesi ile bir mesaj yayınladı.

Şahin mesajında şunları kaydetti:

Miraç, insanlığın kurtuluşu için gönderilen Peygamberimiz(sav)'in, Beytü'l-Makdis'ten (Kudüs) Allah’ın huzuruna yükseldiği mukaddes ve manevi bir yolculuk, Peygamberimizin şahsında insanlığın önüne açılan sınırsız bir yükseliş ufkudur. Her şeyden önce Miraç, başta Efendimiz aleyhisselat-ü vesselam olmak üzere her bir Müslüman için manevi bir terfi, Cenab-ı Hak ile buluşma ve selamlaşma, O’nun katında yücelme ve yükselme ve bu vesile ile yüksek insani sorumluluklar üstlenmek demektir. Bu gece, Allah’ın sonsuzluğuna, büyüklüğüne ve birliğine yapılan en görkemli şahitlikdir. Bugün dünyada devam eden olumsuzluklardan, ülkemizi tehdit eden terörden kurtulmak için Allah’ın sonsuz merhametine sığınmanın seçkin bir zamanıdır. Bu duygu ve düşüncelerle, Aziz milletimizin ve tüm İslam aleminin Miraç Kandilini tebrik ederken, bu gecenin devletimizin bekası, milletimizin birlik ve beraberliği ve vatanımızın selametine vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2018, 15:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304