banner306
banner198

İdris Şahin'i acı günü!

Çankırı Milletvekili İdris Şahin'in babası Arif Şahin (74) hayatını kaybetti.

İdris Şahin'i acı günü!
banner145
Çankırı Milletvekili İdris Şahin'in babası Arif Şahin (74) hayatını kaybetti.


Cuma günü rahatsızlanarak Çankırı Devlet hastanesine kaldırılan ardından Ankara'ya sevk edilen  Çankırı'nın eski fırıncılarından Arif Şahin, tedavi gördüğü GATA'da bu sabaha karşı hayatını kaybetti.

 

Şahin'i cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Ahmet Yesevi Caminde kılınacak cenaze namazının ardından Sarıbaba mezarlığına defnedilecektir.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2017, 03:37
YORUM EKLE
YORUMLAR
ARİF YÜKSEL
ARİF YÜKSEL - 9 yıl Önce

çankırı milletvekilimiz sayın idris şahin'in babası ve yakın dostum, değerli arif şahin ağabeyimizin vefatı nedeniyle; kendisine allah'tan rahmet, başta vekilimiz sayın idris şahin olmak üzere, tüm şahin ailesine, diğer yakın akraba ve dostlarına baş sağlığı diliyorum. allah, mekanını cennet eylesin.

Yüksel TEKE
Yüksel TEKE - 9 yıl Önce

Sayın Vekilim; "Her nefis ölümü tadacaktır. Sizi bir imtihan olarak kötülük ve iyilikle deneyeceğiz. Hepiniz de sonunda bize döndürüleceksiniz" der, Ayeti Kerimede Mealen Cenabı Allah.
Sizi tanıdığım günden bu tarafa ilk defa sizi bu kadar üzüntülü gördüm. Merhum Hacı Arif Amcaya Cenabı Allahtan Rahmet yakınlarına ve sizlere sabırlar dilerim. Ne mutlu Arif Amcaya, sizler gibi Vatana, Millete, Memlekete hizmet eden hayırlı Evlat yetiştirmek nasip olmuş. Selam ve Dua ile.

Şaban yartaşı
Şaban yartaşı - 9 yıl Önce

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ailesine sabırlar

eyupyıldız
eyupyıldız - 9 yıl Önce

Sayin.millet.vekilim.enderin.duggularimla.size.ve.şahi .ayilesine..başşiniz.sag.olsun.arif.amcamizin.cennet.mekani.olsun..allah.rahmet.etsin

Ferhat GÜRBÜZ
Ferhat GÜRBÜZ - 9 yıl Önce

Merhum Arif ŞAHİN beye Allah Rahmet eylesin mekanı cennet olsun, Değerli Vekilimiz İdris ŞAHİN beyin ve şahin ailesinin başı saolsun geride kalanlara mevlam sağlık afiyet uzun ömür versin inşallah

Ali Taş
Ali Taş - 9 yıl Önce

allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. sayın vekilimize ve aile fertlerine başsağlığı diliyorum

Mustafa
Mustafa - 9 yıl Önce

sayın vekilim başınız sağolsun. allah rahmet eylesin.

kadir soylemez
kadir soylemez - 9 yıl Önce

allah rahmet eylesin mekani cennet olsun ins

SIRADAKİ HABER

banner304