banner198

Karatekin “Bize sendikacılık öğretmek haddin değil!“

Eğitim Bir Sen’e ve onun üyelerine sendikacılık öğretmek Koncuk’un haddine değildir.

Karatekin “Bize sendikacılık öğretmek haddin değil!“
banner145

Eğitim Bir Sen Çankırı Şube Başkanı Kasım Karatekin, Türk Eğitim Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk’un Çankırı’da yapmış olduğu konuşmasına cevap verdi.


Koncuk’u eğitimcilerden özür dilemeye çağıran Karatekin, “Eğitim Bir Sen’e ve onun üyelerine sendikacılık öğretmek Koncuk’un haddine değildir. “dedi.

Bu sözler kavgada bile söylenmez! -TIKLA OKU-

Karatekin yazılı açıklamasında  şunları kaydetti;


“Koncuk’un  eğitimcilere ve okul müdürlerine hakaret eden bu sözlerini esefle kınıyor, bu şahsı eğitimcilerden özür dilemeye davet ediyorum. Türk Eğitim Sen’e ve diğer sendikalara mensup hiçbir okul müdürü bu sözleri hak etmemiştir. Kem söz sahibine aittir. Eğer özür dilemezse, bu haddi aşan ifadeleri kendisine iade ediyorum. Koncuk’un sendikacılık anlayışını biliyorum ama bizim sendikacılık anlayışımız ayrımcılığa değil birleştirmeye dayanmaktadır. Sayın Koncuk şunu iyi bilmelidir ki;


Siz sorunlu sendikacılık yaparken, biz sorumlu sendikacılık yapıyoruz. Siz etnik sendikacılık yaparken, biz kardeşlik sendikacılığı yapıyoruz. Siz darbecileri misafir ederken, biz demokrasiye ev sahipliği yapıyoruz. Darbelere çanak tuttuğunuz günleri hiç ama hiç unutmadık. Benim başörtülü bacıma tutanak tutup ağabeylerinize götürdüğünüz günleri de hiç unutmadık ve de unutturmayacağız.


Darbecilerin postallarını bağlarken, bu ülkenin milli değerlerini mi düşündünüz ki bugün değerlerden bahsediyorsunuz. Milli ve dini değerleriniz bu kadar yüksek olduğu için mi küçücük bir odayı mescide çevirmekten korktunuz.


Kurulduğu günden bu yana mazisi tertemiz olan Eğitim Bir Sen’e ve onun üyelerine sendikacılık öğretmek Koncuk’un haddine değildir. “ dedi.

Bu sözler kavgada bile söylenmez! -TIKLA OKU--

Bu sözler kavgada bile söylenmez!

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2014, 04:20
YORUM EKLE
YORUMLAR
Vatandaş
Vatandaş - 9 yıl Önce

sayın başkanı kutluyorum. sendikasini mhp ni̇n arka bahçesi̇ yapan başörtüsü zulmüne, 8 yillik zorunlu eği̇ti̇m zulmüne,katsayı zulmüne kılını kıpırdatmayan bu sendika ağasına haddini bildirmiş oldu.

hala yalamasın
hala yalamasın - 9 yıl Önce

yorumunuz rendice edici cümle içerdiğinden onaylanmamıştır

SIRADAKİ HABER