banner198

Kaza Kurşunu İle Şehid Oldu

Diyarbakar Lice’de vatani görevini yapmakta olan Ilgaz nüfusuna kayıtlı Faruk Erarslanoğlu arkadaşının silahından çıkan kurşunla vurularak şehit düştü.

Kaza Kurşunu İle Şehid Oldu
banner145

Diyarbakar Lice’de vatani görevini yapmakta olan Ilgaz nüfusuna kayıtlı Faruk Erarslanoğlu arkadaşının silahından çıkan kurşunla vurularak şehit düştü.


Diyarbakır Lice’de vatani görevini yapmakta olan Ilgaz İlçesi, Sağırlar köyü nüfusuna kayıtlı Faruk Erarslanoğlu nöbet tutan arkadaşının kaza kurşunuyla vurularak şehit oldu.


Haber merkezimizin edindiği bilgiye göre; Olay Erarslanğlu'nun mevzide nöbet tutan arkadaşının önünde cep telefonu ile konuşurken gerçekleşiyor. Nöbeti biten asker şarjörünü çıkartıp kırma kolunu bırakıyor. Silahında mermileri boşalttığını sanan asker kuru tetik düşürmesi sırasında mekanizmayı bırakıyor. Namludan çıkan kurşun o sırada mevzi önünde cep  telefonu ile konuşan Faruk Ersanoğlu’na isabet ederek ölümüne sebep oluyor.


Acı haber kısa sürede Şehit Erarslanoğlu’nun Ankara’daki baba ocağına ulaştı.


Terhisine 3 aydan kısa bir süre kalan Faruk Erarslanoğlu’nu  yarın ikindi namazına müteakip Kocatepe camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Ankara’da toprağa verilecek.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 05 Kasım 2013, 00:28
YORUM EKLE
YORUMLAR
hacı hanedar
hacı hanedar - 10 yıl Önce

allah rahmet eylesin

Zeliha
Zeliha - 10 yıl Önce

bu konuyla ilgili internette farkli iddaalar var. şehidimizin ruhu şadolsun.

murat ilhan
murat ilhan - 10 yıl Önce

ALLAH rahmet eylesin

kadir demirbas
kadir demirbas - 10 yıl Önce

şehitler ölmez

dogan budak
dogan budak - 10 yıl Önce

Allah rahmet etsin.mekani cennet olsun.ailesine rabbim sabır versin.

SIRADAKİ HABER