banner306
banner198

Metin Memiş rakip sendikaya fena saydırdı!

Türk Büro-Sen Çankırı Şube Başkanı Metin Memiş yaptığı basın açıklamasında hükümetle memur zammı müzakerelerinde yetkili olan Memur Sen’e yüklendi.

Metin Memiş rakip sendikaya fena saydırdı!
banner145
Türk Büro-Sen Çankırı Şube Başkanı Metin Memiş yaptığı basın açıklamasında hükümetle memur zammı müzakerelerinde yetkili olan Memur Sen’e yüklendi. Memiş, Memur-Sen yöneticilerini: 4,5 milyon memur ve emeklinin kayıplarını ödemeye davet etti.

 

Çankırı Defterdarlığı önde toplanan Türk Büro Sen üyeleri kitlesel basın açıklamasında bulundu.

 

Metin Memiş, “Türkiye Kamu-Sen'in, ek zam talep etmesi  bu hususta eylemlilik süreci başlatması karşısında, memurların emeğini, alın terini masada bırakıp, iktidara peşkeş çeken Malum Sen her zaman olduğu gibi sessiz. TIK yok. Çünkü suçlular. Her zaman en yüksek üyeli sendika olduğuyla övünen bu sendikanın kendi üyelerinin hakkını ve hukukunu korumaktan aciz olduğu açıktır. “ dedi.

 

Memiş, “Milletvekilleri maaşı söz konusu olduğunda meclisteki partiler nasıl birleşiyorsa gelin bütün memur konfederasyonlarını şu an buradan birlikte mücadeleye, birlikte eyleme çağırıyor ve bu çağrıya bir cevap, bir ses ver diyerek; bekliyoruz.” şeklinde konuştu.



Memurları Türkiye Kamu-Sen’e üye olmaya davet eden Memiş, “Pazarlamacı, sarı, baston, yandaş ve acizlerin sendikasına değil, sizin hakkınızı daha ileriye götürecek, bütün mücadelesi “Hakkı hakim kılmak ve hakkı tutup kaldırmaktır ” dedi.


TÜİK verilerine göre sadece 2014 yılı memurun ve emeklilerin aylık ücret kayıpları en az 240 TL olacağını vurgulan Memiş,”Türkiye Kamu-Sen olarak 2013 Ağustos ayından beri ek zam talebimizi dile getiriyoruz. Bir kez daha ifade ediyoruz, kamu çalışanlarının kayıplarının telafisi için 2014 yılı için % 12 EK ZAM istiyoruz.” dedi.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2017, 05:20
YORUM EKLE
YORUMLAR
Rıdvan ESKİCİ
Rıdvan ESKİCİ - 9 yıl Önce

tebrik ediyorum sayın başkan ağzına sağlık

SIRADAKİ HABER

banner304