banner198

Osmanlı Ocakları kuruldu!

Türkiye’nin en büyük STK’sı olma hedefi ile yola çıkan Osmanlı Ocakları, Çankırı İl Teşkilatını kurulması için Emre Cebeci’yi yetkilendirdi.

Osmanlı Ocakları kuruldu!
banner145
Türkiye’nin en büyük STK’sı olma hedefi ile yola çıkan Osmanlı Ocakları, Çankırı İl Teşkilatını kurması için Emre Cebeci’yi yetkilendirdi. Dernek teşkilatlanma çalışmasını hızlı bir şekilde tamamlayarak istişare toplantılarına başladı.


Bu çalışmalar kapsamında Revolli pastanesi VİP salonunda gerçekleştirilen toplantıda Geçlik Kolları istişare toplantısını gerçekleştirildi.


İl Başkanı Emre Cebeci, Başkan Yardımcısı Rıdvan Kılıç, Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Gökçe ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı toplantıda gelecek nesillere Osmanlı Ruhu’nun yeniden kazandırılması için çalışma yapılması kararı alındı.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2015, 02:25
YORUM EKLE
YORUMLAR
hasan ceylan
hasan ceylan - 9 yıl Önce

Ben bunun bir oyundan ibaret olduğunu düşünmüyorum biliyorum milliyetçi gençliğe oparasyon için kuruldu

Mert
Mert - 9 yıl Önce

ak partinin desteklediği bir oluşum.orada bulunanlar ise akp parti belediyelerinde çalişmak için görev almaya hazir insanlar..

YALAN
YALAN - 9 yıl Önce

OSMANLI OCAKLARININ AK PARTİ İLE UZAKTAN YAKINDAN ALAKASI YOK.PARTİNİN DESTEKLEMEDİĞİ BİR KURULUŞTUR..AK PARTİ GENEL MERKEZİNE SORA BİLİR İNANMAYAN

ön yargılı olmayın
ön yargılı olmayın - 9 yıl Önce

Tüm etnik gurupları ayrımcılık yapmadan bir araya toparlayacak ruh, Osmanlı ruhudur..
Bu yüzden Osmanlı hoşgörüsü,
Bu yüzden Osmanlı Ahlak'ı
Ve Bu yüzden Osmanlı Ocakları
Ne mutlu Osmanlıyım diye bilene..

SIRADAKİ HABER