banner198

Şahin kadınlar günü mesajı

TBMM 24. Dönem Çankırı Milletvekili Avukat İdris Şahin Dünya Kadınlar günü vesilesi ile bir mesaj yayınladı.

Şahin kadınlar günü mesajı
banner145

 TBMM 24. Dönem Çankırı Milletvekili Avukat İdris Şahin Dünya Kadınlar  günü vesilesi ile bir mesaj yayınladı.


Şahin mesajında şunları kaydetti:

Toplumların temel taşı aile, ailenin temel taşı ise kadınlarımızdır. Unutulmamalıdır ki,her zaman varlıklarıyla hayatın her alanında fedakârlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden kadınlarımız huzurlu, mutlu ve sağlıklı toplumların teminatıdır. Ayrıca Kadınlarımız her daim yüksek duygusal zekâları, nezaket ve letafetleriyle toplumumuzun denge unsuru olmuşlardır.

 

Bir toplumda kadına gösterilen saygı, verilen değer, hak ve sorumluluklar, o toplumun çağdaşlık ve gelişmişlik düzeyini belirler.Bu olgunun yeterince anlaşılamadığı dönemlerde toplumlar gelişememiş ve ilerleyememişlerdir. Zira kadın, aile ile toplum arasında bir köprü görevini görür.

 

En önemlisi bizler “Kadınlar size Allah’ın emanetidir.” Hadis-i Şerifini düstur edinmiş olan bir ceddin evlatlarıyız.Nitekim Türk tarihinde de kadın erkeğin gerisinde değil her daim yanında yer almıştır. Bu nedenle Dünya tarihinde Türk Devletleri kök salarken kadının yeri de yadsınamayacak derecede değerli olmuştur.

 

İnanıyoruz ki, kadınlarımızın hayata daha fazla katılmaları, daha aydınlık bir geleceğe ulaşmamızın temel şartıdır. Kadın, haklarıyla kadındır. Kadınların göz ardı edilemeyecek bir emek ve kendine güvenle elde ettiği hakları, sonuna kadar koruyup geliştireceği inancıyla, her şeyin en güzeline layık bütün kadınların, bütün anaların kadınlar gününü kutluyorum.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2017, 22:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER