banner198

Savaş, Kurtulmuş'u Sudan'a davet etti!

Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’u makamında ziyaret etti.

Savaş, Kurtulmuş'u Sudan'a davet etti!
banner145

 Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş, Rektör 

Yardımcısı Prof. Dr. Rıza Gürbüz ve Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’u makamında ziyaret etti.

 

 

Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’a Çankırı Karatekin Üniversitesi bünyesinde gerçekleştirilen çalışmalar ve projeler hakkında bilgi verdi.

 

 

Sudan’da TİKA ile işbirliğiyle kurulan Sudan-Türk Mesleki ve Teknik Eğiticiler Eğitim Merkezi ve merkezde yürütülen çalışmalar hakkında da bilgi veren Savaş, yine Sudan’da TİKA desteğiyle kurulması düşünülen Tarım Merkezi ve Uluslararası Türk-Sudan Üniversitesi hakkında bir de rapor sundu.

 

 

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’a 12-14 Ocak 2015 tarihleri arasında Sudan’ın başkenti Hartum’da Sudan Yükseköğrenim Bakanlığı işbirliği ile gerçekleştirilecek olan Sudan-Türk Üniversiteler İşbirliği Toplantısı ve Eğitim Fuarı hakkında bilgi veren Savaş, Kurtulmuş’u işbirliği toplantısı ve eğitim fuarına davet etti.

 

 

Davete teşekkür eden Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş işbirliği toplantısı ve eğitim fuarına gelmeyi çok arzu ettiğini belirterek Sudan’da yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti ifade etti.  

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2014, 02:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER