banner198

Teog Şampiyonu Özel Namık Tanık’tan

1. TEOG Sınavı Türkiye 1.si 700 tam puanla Özel Namık Tanık Ortaokulu öğrencisi Umut Ünal oldu.

Teog Şampiyonu Özel Namık Tanık’tan
banner145
 1. TEOG Sınavı Türkiye 1.si 700 tam puanla Özel Namık Tanık Ortaokulu öğrencisi Umut Ünal oldu. 1. ve 2. TEOG ortalamalarına göre ise yine Namık Tanık Koleji öğrencilerinden Behiye Şişginoğlu 494,229 puan ile Çankırı birinciliğini elde etti. Ayrıca 1.ve 2. TEOG sınavları yerleştirme esaslı puan ortalamasına göre 500 Tam puan üzerinden Özel Namık Tanık Ortaokulu 74 mezun öğrencisinin 441,442 ortalamasıyla Çankırı birincisi olup, Türkiye’de adından söz ettirdi.

 

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Özel Namık Tanık Eğitim Kurumları Müdürü Mükremin İÇER, başarının sırrının planlı ve düzenli çalışma olduğunu belirtti.

      

Okul  müdürü Mükremin İÇER şunları söyledi ; Öğrencilere yıl içerisinde düzenli etütler yaptık, hafta sonları takviye kurslar düzenledik ve sık sık deneme sınavları yaparak öğrencilerin hangi konularda eksiklerinin olduğunu belirleyip, bu eksiklikleri giderici şekilde akşam etütleri yaptık.

 

Okulumuzun Türkiye ve Çankırı birincisi çıkarmasının yanında 74 mezunumuzun puan ortalamasının çok yüksek olması okulumuzun kitlesel olarak da büyük bir başarı yakaladığını göstermesi açısından önemlidir. TEOG YEP ortalamasına göre 74 mezunumuzdan 500 tam puan üzerinden 450 puan ve üzeri alan öğrenci sayımız 38 olmuştur. 400 puan ve üzeri alan öğrenci sayımız ise 63’tür.

 

Öğrencilerimizin sadece ders çalışan, sosyal hayattan kopuk insanlar olmaması için yıl içerisinde tiyatrolar, müzik etkinlikleri, sportif etkinlikler gibi birçok sosyal aktivite düzenledik. Ulusal ve uluslararası yarışmalar, olimpiyatlar gibi birçok alanda öğrencilerimizin geri kalmamaları için sınavlar yapıp, eksiklerini belirleyip o eksiklikleri gidermek için yoğun bir şekilde çalıştık. Gelecek yıllarda da aynı başarıyı göstermek ve hatta daha büyük başarılara imza atmak için, gerek öğretmen kadrosu olarak gerekse ders araç ve gereçleri ve donanım olarak hazırız.

    

Ben, bu başarıların kazanılmasında emeği geçen tüm öğretmenlerimi tebrik ediyorum.

Aynı zamanda eğitim-öğretim sezonu başlangıcından itibaren çalışmalarımızda bizlerden ilgi ve desteklerini esirgemeyen velilerimize teşekkür ediyor, tüm öğrenci ve velilerimizi tebrik ediyorum.

 

Çankırı halkının okulumuza göstermiş olduğu talep ve teveccühlerinin bir karşılığı olarak bu başarımızı velilerimize takdim ediyoruz.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 10 Temmuz 2014, 14:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER