banner198

TYÇP kuraları çekildi!

Toplum Yararına Çalışma Projesi kapsamında kura çekimi gerçekleştirildi

TYÇP kuraları çekildi!
banner145
Toplum Yararına Çalışma Projesi kapsamında kura çekimi gerçekleştirildi


İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü’nün ortaklaşa uygulamaya koyduğu “Okullara Kadın Eli Değsin” projesi kapsamında 1 Ekim 2014 - 15 Haziran 2015 tarihleri arasında görev yapabilecek 30-55 yaş arası 400 bayan personelin belirlendiği kura çekim töreni 23 Eylül 2014 Salı günü Hasan Fehmi Gökşen Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.


Törene Vali Vahdettin Özcan, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Muzaffer Çamırcı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Gürhan Yıldız ve kura çekimine katılan bayanlar katıldı.


Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kura çekim töreninde açılış konuşmasını yapan Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Muzaffer Çamırcı, “2014-2015 Eğitim Öğretim yılı Toplum Yararına Çalışma Projesi kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlenen “Okullara Kadın Eli Değsin” projesini gerçekleştirmek üzere 400 kişilik ödenek talebinde bulunulmuştur. Ödeneğimizin gelmesi akabinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile protokol yapılmış, 11-20 Eylül tarihleri arasında İŞKUR’da kayıtlar alınmıştır. Çankırı Merkez okulları için toplamda 1184, il ve ilçe toplamları 1753’tür.İl merkezimizde noter huzurunda yapılacak olan kura çekimi neticesinde 245 bayan merkez okullarımızda, ilçelerde ise 165 bayan için 23-26 Eylül tarihleri arasında noter huzurunda kura çekimleri yapılacaktır. Kura çekimleri neticesinde seçilen bayanlar ise 1 Ekim 2014 tarihi itibariyle okullarda göreve başlayacak olup 15 Haziran 2015 tarihinde ise proje sonlandırılacaktır. Başta Sayın Valimiz Vahdettin Özcan ve Milletvekillerimiz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.


Ardından kürsüye gelen İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, “Okullarımızın daha hijyenik hale gelmesi, çocuklarımızın daha sağlıklı eğitim almaları için 400 bayan çalıştırılmak üzere kura çekilişi yapılacaktır. Öğrencilerimize göstereceğiniz sevgi okullarımızı daha nezih ortama dönüştürecektir. Herkesin gönlüne göre olsun. Hayırlı, uğurlu olsun” diye konuştu.


Vali Vahdettin Özcan ise yaptığı konuşmasında, “Bugün burada, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü’nün ortaklaşa uygulamaya koyduğu “Toplum Yararına Program” kapsamında gerçekleştirilecek olan “Okullara Kadın Eli Değsin” projesinin 4. kura çekimi törenine hepiniz hoş geldiniz. Kazanan kazanmayan herkesin başımız üzerinde yeri var. Hayırlı, uğurlu olsun” diyerek ilk kurayı çekti.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2017, 05:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER