banner198

Uluyazıı'da KYK çatısı uçtu!

Çankırı’da, kuvvetli rüzgar Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu'na ait yemekhanenin çatısını uçurdu.

Uluyazıı'da KYK çatısı uçtu!
banner145

 Çankırı’da, kuvvetli rüzgar Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu'na ait yemekhanenin çatısını uçurdu.

 

 

Öğleden itibaren hızını arttırarak devam eden kuvvetli rüzgar, yaşamı olumsuz etkiledi. Çankırı Karatekin Üniversitesi Uluyazı Kampüsü alanı içerisinde bulunan Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) merkezi yemekhanenin sacdan yapılan çatısının bazı bölümleri yerinden sökülerek uçtu. Yemekhaneye gitmek isteyen öğrencilerin girişleri arka kapıdan sağlandı. Herhangi bir yaralanmanın olmadığı kazanın ardından bahçeye giriş ve çıkışlar kapatıldı, yakın çevreden yaya geçişine de izin verilmedi. 

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2015, 03:58
YORUM EKLE
YORUMLAR
ismail atar
ismail atar - 9 yıl Önce

çatı uctugu felan yok iki saç sallandı ya

Baki Değirmenci
Baki Değirmenci - 9 yıl Önce

saç çatı malzemesi değil mi? kopup kopmaması değil yerinden sökülüp rüzgar uçurmadı mı? parçaların duvarlara vurması yüzünden sabah kadar gürültü ve sesten uyuyamadık.

Çevreci Kadir Yavuz
Çevreci Kadir Yavuz - 9 yıl Önce

ulu yazı ilimizin merkezindeki en faz la rüzgâr alan yerdir, buraya rüzgârdan enerji üreten rüzgârgülleri konsaydı keşke! kampus alanı olarak seçilmesi ve buraya yapılması en büyük hatadır. her ne kadar ced raporu var zemin sağlam dense de, i̇limiz kırkevler yönünde şehitliğimizin üzerinde çok büyük heyelan tehlikesi mevcuttur. heyelan giderek büyümekte, ne yazık ki ilgili kurum ve kurumlarımız olaylara duyarsız kalmaktadır.çevreci kadir yavuz

Hsyn
Hsyn - 9 yıl Önce

Rabb'imin hikmeti çatıdan ne olur binayı dibinden söker

SIRADAKİ HABER