banner306
banner198

Yaşar Petek otuz beş yıllık meslek hayatına veda etti!

Çankırı eski İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Petek otuz beş yıllık meslek hayatına veda etti!

Yaşar Petek otuz beş yıllık meslek hayatına veda etti!
banner145
Çankırı Valisi Vahdettin Özcan emekliye ayrılan Çankırı eski Milli Eğitim Müdürü Yaşar Petek’e övgüler düzdü.


Çankırı İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden alınarak ve Milli Eğitim Bakanlığı kadrosuna çekilen Yaşar Petek emekliye ayrıldı.  Emekli müdür Yaşar Petek için mesai arkadaşları veda yemeği düzenledi.


Milli eğitim camiasının bir araya geldiği yemekte konuşan Yaşar Petek, “Bugün benim için çok onurlu bir gün. İnsanlar ilk günü ve son günü unutmazlar. 1981 yılında sınıf öğretmeni olarak başladığım hayatımı 2 ilde İl Milli Eğitim Müdürü olarak devam ettirdim. Bugün mesleğimin son günü ve benim için özel bir gün. Sayın Valimize ve ismini sayamadığım herkese burada olduğunuz için teşekkür ediyorum. Bugün ben onurlandım. Tüm protokolün ve mesai arkadaşlarımın burada olması beni çok mutlu etti. İçim rahat gideceğim buradan. İlk geldiğim günden bu güne kadar destek gördüğüm, ondan aldığım gücü çocuklara yansıttığım Sayın Valime ve eğitime verdiği desteklerden dolayı Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.


Vali Özcan ise Emekli İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Petek’e övgüler dizdi. Vali Özcan, “Zor bir gün farkındayım. Değerli Yaşar Hocam dürüst birisi. İş takip ediyordu ve problemleri çözüyordu. Çankırılılara iyi bir idareci kaybettiklerini söylüyorum. Kendisine bugüne kadar Çankırı’da yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Emeklilik hayatının huzurlu ve mutlu geçmesini temenni ediyorum” diye konuştu.


Konuşmaların ardından İl Milli Eğitim Müdür Vekili Halim Hıcıplı tarafından Milli Eğitim Personeli adına hediye takdim edildi.


Veda yemeğine Vali Vahdettin Özcan, Garnizon Komutanı Tankçı Kur. Alb. Özkan Ulutaş, Belediye Başkanı İrfan Dinç, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Togay, Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş, Vali Yardımcıları, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Şakir Uslu, İl Emniyet Müdürü Ali Murat Dağlı, daire amirleri, öğretmenler ve Milli Eğitim Personeli katıldı.

 

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2014, 08:03
YORUM EKLE
YORUMLAR
zoralioğlu
zoralioğlu - 6 yıl Önce

yoruma değmeyen bir durum

SIRADAKİ HABER

banner304