banner198

İZÇANDER yönetimi hızlı başladı!

İzmir Çankırılılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (İZÇANDER ) yeni yönetimi göreve hızlı başladı.

İZÇANDER yönetimi hızlı başladı!
banner145

Çankırılıları İzmir de bir çatı altında toplayan İzmir Çankırılılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nde (İZÇANDER ) göreve yeni seçilen yönetimi hemşerileri ile kaynaşma toplantısı düzenledi. Göreve hızlı başlayan yeni yönetim, yeni projeler ile Çankırılıların büyük bir aile olduğunu tüm İzmir ve EGE'ye göstereceklerini söyledi.

 

Bornova Büyük Park'ta  sabah kahvaltısında bir araya gelen Çankırılılar hedeflenen projelerle ilgili bilgi aldılar. Haber merkezimize açıklamada bulunan 1976 Kızılırmak ilçesi Kahyalı Köyü doğumlu yeni dernek başkanı Bekir Yurt, derneğin  22.10.2016 tarihli olağanüstü genel kurulunda üyelerinin teveccühüyle başkanlığa seçildiğini ifade etti.

 


Çankırı'yı İzmir de temsil etmenin  büyük bir onur olduğunu ifade ede Yurt, "Bu onurlu göreve bizleri layık gören tüm üyelerimize şahsım ve yönetim kurulum adına bir kez daha teşekkür ediyorum. Derneğimizin kuruluş tarihi olan  30 Mart 2001'den bugüne kadar görev yapan tüm başkan ve yönetim kurulu üyelerine de hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. 22 Ekim 2016 tarihi itibariyle  devraldığımız derneğimizi daha aktif  ve daha  yüksek katılımlı bir noktaya getirmek için çok çalışacağız." dedi.

 

Memleketinden 700 km uzakta yaşayan Çankırılıların İzmir'de var olan potansiyeline dikkat çeken  Yurt, "Potansiyelimizi İzmir'in her ilçesinde açmayı hedeflediğimiz temsilcilerle daha yüksek bir seviyeye çıkarmak en fazla yoğunlaşacak olduğumuz konu olacak.  Hemşerilerimiz ile kaynaşma adına ev ziyaretleri ile birlikte kuracak olduğumuz ilçe temsilcilikleriyle ortaklaşa düzenleyecek olduğumuz etkinliklerle ne kadar büyük bir aile olduğumuzu İzmir ve tüm EGE ye göstermiş olacağız" ifadelerini kullandı.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2016, 12:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER