banner306
banner198

Köşe yazarımız Çankırılı en çok okunanlar listesinde...

Köşe yazarımız Ali Çankırılı geçen yıllarda olduğu gibi 2016 yılında da en çok satanlar listesine girerek önemli bir başarının altına imza attı.

Köşe yazarımız Çankırılı en çok okunanlar listesinde...
banner145
Türkiye’nin en çok kitap satılan online kitap satış sitesi Kitap Yurdu’nun her yıl çıkarttığı en çok satan yazarlardan oluşan 2016 yazarlar ajandasında Çankırılı yazar Ali Çankırılı da yer aldı.


Pedagog Ali Çankırılı 27.Baskısı yapılan “Sorunlar ve çözümleri ile ergenlik çağı” adlı kitabı ile 2015 yılının en çok kitabı satılan yazarları arasında yer aldı. Türkiye’nin sayılı yazarları arsında yer alan ve fikir dünyamıza şekil veren Necip Fazıl, Cahit Zarifoğlu, Cemil Meriç, Ahmed Hamdi Tampınar, Peyami Safa, Sezai Karakoç , Yaşar Kemal, Ayşe Kulin gibi bir birinden değerli yazarlar arasına girmeyi  başaran Çankırılı, geçen yıllarda olduğu gibi 2015 yılında da en çok satanlar listesine girerek önemli bir başarının altına imza attı.




Ali Çankırılı'nın köşe yazısını okumak için linke tıkla...

Çankırı Postasında ki köşesinde okuyucularına çocuk gelişimi ve buna benzer konularda yazdığı makaleleri ile yol gösteren  Çankırılı’nın başarısını kutluyor yazarımıza yazım hayatında başarılar diliyoruz.


Çankırı
’da doğan çocukluk ve gençlik döneminin ilk yıllarını ilimizde geçiren Ali Çankırılı’nın çok sayıda yazılı eser, çeviri ve kitabı bulunuyor.

Pedagog Yazar Ali Çankırılı kimdir?
1947 yılında Çankırı’da doğdu. İlk ve ortaokulu Çankırı’da, Liseyi Üsküdar Fen Lisesinde bitirdi. Gazi Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun olduktan sonra bir hocasının tavsiyesi üzerine psikoloji bölümüne devam etti ve mezun olduktan sonra Amerika’da Alabama Üniversitesi’nde Çocuk Psikolojisi ve Davranışları alanında pedagoji mastırı yaptı. Başarılı çalışmalarından dolayı kendisine Onursal Amerikan Vatandaşlığı belgesi verildi.


Yurda döndükten sonra değişik kamu ve özel eğitim kurumlarında görev aldı, 1990 yılında kendi isteği ile emekli oldu. Gazete ve dergilere çocuk eğitimi ve psikolojisi alanında makaleler yazan, Anne baba okullarında sunumlar yapan, yurt içinde ve yurt dışında konferanslar veren Pedagog Ali Çankırılı’nın Batı klasiklerinden ve eğitim klasiklerinden yaptığı çevirileri ve telif eserleri bulunmaktadır. Çankırılı, kitapyurdu.com’un en çok okunan yazarlar listesinde yer almaktadır. Evli, iki çocuk babasıdır ve “Torun Sevme Rehberi”kitabının kahramanı Zeynep Zeren’in (ZeZe) dedesidir.


Yazdığı Kitaplar:

Batı’da İlmi Skandallar, Bebeğimi Büyütüyorum, Anne Olma Sanatı, Baba Olma Sanatı, Benimle Konuşur musun Anne, Çocuklarımız Mutsuz ve Başarısız Olmasın, Benimle Oynar mısın Anne, Benim Sağlıklı Bebeğim, Kötü Çocuk Yoktur, Çocuğun Manevi Eğitimi, Oynuyorum Öğreniyorum, Okul Ailede Başlar, Anne Ben Nerden Geldim, Eve Kardeş Geldi, Çocuklara Söz Geçirme Sanatı, Çocuk Resimlerinin Dili, Herkes İçin Evlilik Okulu, Anne Baba Okulu, Torun Sevme Rehberi











Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2016, 04:03
YORUM EKLE
YORUMLAR
Entel koylu
Entel koylu - 8 yıl Önce

Guzel bir kadronuz var. Cankiri Postasini kuluyorum.

SIRADAKİ HABER

banner304