banner306
banner198

Osmanlı Ocakları Çankırı da..

Osmanlı Ocakları Çankırı Şubesi'nin açılış törenine katılan Genel Başkan Vekili Özgür Karabıyık,Osmanlı Ocaklarının siyaset üstü bir yapı olduğunu söyledi.

Osmanlı Ocakları Çankırı da..
banner145
Osmanlı Ocakları Çankırı Şubesi'nin açılış  törenine katılan Genel Başkan Vekili Özgür Karabıyık,Osmanlı Ocaklarının siyaset üstü bir yapı olduğunu söyledi. Karabıyık , "Siyaset içerisinde taraf olacağız ama düsturumuzu benimseyen siyasi partilerle birlikte yapacağız." şeklinde konuştu.

 

Osmanlı Ocakları Çankırı Şubesi düzenlenen törenle açıldı.

 

Açılışa Genel Başkan Vekili Özgür Karabıyık, Genel Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu , İl Genel Meclis Başkanı Ruhi Şeker, Ilgaz Belediye Başkanı Arif Çayır, MHP Merkez İlçe Başkanı Vahit Öztürk, Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Yüksel Teke, parti ve STK temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

 

Kur'anı Kerim tilaveti saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başlayan tören yaplan konuşmalar sonrasında kurdele kesilmesi ile son buldu.

 

Genel Başkan Vekili Karabıyık, "Bazı siyasiler belli kisveler altına girmememizi istiyor. Bizim düstur edindiğimiz bir yol var. Osmanlı kültürünü benimseyen ümmete sancaktarlık etmiş bir ecdadın nesliyiz. Bugün İngiltere, Almanya, Çin kendi örf ve adetlerini, kuralları ile çok güzel yaşayabiliyorlar. Ama maalesef biz 90 yıllık bir tarihe hapsedilmişiz.  Dünyaya ilim, irfan yaymış bir milletiz. Dünyaya kültür, örf, anlayış, hoş görü yaymış bir milletiz. Artık bizlerde kendi öz tarihimizle yaşamanın vaktini geldiğini düşünüyoruz. " dedi.

 

Karabıyık, "Osmanlı kültürünü, ümmet birliğini benimseyen Türk milletinin selametini benimseyen her siyasi parti, her STK ile omuz omuza yürümeye varız. Gerekirse sırtımıza alıp taşımaya hazırız. Bizim siyaset üstü bir yapı olduğumuzun bilinmesini istiyorum. Siyaset içerisinde taraf olacağız ama düsturumuzu benimseyen siyasi partilerle birlikte yapacağız." şeklinde konuştu.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2015, 17:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304