banner306
banner198

Kurşunlu'da 19 Mayıs fener alayı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Kurşunlu’da, "Fener Alayı Yürüyüşü" düzenlendi.

 Kurşunlu'da 19 Mayıs fener alayı
banner145

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Kurşunlu’da, "Fener Alayı Yürüyüşü" düzenlendi. Yürüyüşte Çanakkale cephesinde savaşan Osmanlı Alayını temsil eden gençler dikkat çekti.

 

Kurşunlu Kaymakamlığı tarafından organize edilen yürüyüş Kaymakam Yakup Ömeroğlu, İGM Başkanı Ruhi Şeker, Belediye Başkanı Şakir Kaymak'ın başını çektiği  yüzlerce vatandaşın oluşturduğu kortej eşliğinde gerçekleşti.

Hükümet konağı önünde toplanan kadınlı-erkekli, genç-yaşlı,yüzlerce vatandaş ellerindeki Türk bayrakları ve meşaleler eşliğinde ilçe sokaklarında yürüdü. Polis, ambulans ve itfaiye aracının alarmları ile eşlik ettiği yürüyüş marşlarla devam etti.

Yürüyüş esnasında evlerinde olan vatandaşlar da balkonlara çıkarak Türk bayraklarıyla korteji selamladı. Fener alayının ardından Kaymakam Ömeroğlu, Çarşı meydanında kısa bir konuşma yaptı.  Yürüyüş saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından son buldu.  



Kurşunlu Haber

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2017, 22:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304