banner198

Tren kazasında mucizevi kurtuluş!

Çankırı'nın Kurşunlu ilçesinde iki gün arayla ikinci bir tren kazası daha yaşandı. Hemzemin geçide kontrolsüz bir şekilde giren otomobile yük treni çarptı.

Tren kazasında mucizevi kurtuluş!
banner145
Çankırı'nın Kurşunlu ilçesinde iki gün arayla  ikinci bir tren kazası daha yaşandı. Hemzemin geçide kontrolsüz bir şekilde giren otomobile yük treni çarptı.  Kazada çapmanın etkisi ile savrulan otomobilde bulunan 4 kişinin mucize eseri burnu bile kanamadı.

  

Haber Merkezimiz tarafından edinilen bilgiye göre, saat 13.15'de  Kurşunlu mezarlığının bulunduğu hemzemin geçitte, şehir merkezinden Hacımuslu köyüne doğru seyir halinde olan Recep Gül, yönetimindeki 18 KY 815 plakalı binek otomobile Ankara'dan Zonguldak  istikametine giden  yük treni çarptı. Şoförün son anda trenin geldiğini görerek frene bastığı ve lokomotifin otomobilin ön kaput kısmına çarparak içerisinde 4 kişinin bulunduğu otomobili rayların kenarına savurduğu öğrenildi.

 

Lokomotifin çarptığı araçta bulunan araç sürücüsü Recep Gül,  yolcular Emre Karaağaç, Rıdvan Dereli, Samet A. kazadan yara almadan kurtuldular. Otomobilde küçük çaplı maddi hasar meydana geldi. 

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2016, 04:02
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ahmet korkut
Ahmet korkut - 8 yıl Önce

Geçit çok ters yerde virajdan sonra trende görünmüyor kardeşimde orada bir kaza geçirdi bir an önce alt geçitin yapıası bu işleri bitirir

Mahir DEMİRTAŞ
Mahir DEMİRTAŞ - 8 yıl Önce

İnşallah geçit bitince butür kazalar yaşanmaz

Erdal yılmaz
Erdal yılmaz - 8 yıl Önce

Hem tren personeli için hem de araç ları ile geçen ler için çok riskli bir geçit görüş alanı kısıtlı artı bariyer arızalar ında vatandaş araç la geçmek için riskli geçişleri yapıyor umarım köprü biter kazalar yaşanmaz. .geçmiş olsun

SIRADAKİ HABER