banner198

Yaşlı adamın öldüğü üç gün sonra fark edildi!

Çankırı'nın Kurşunlu ilçesinde yalnız yaşayan 85 yaşındaki Murat Körismailoğlu'nun öldüğü üç gün sonra fark edildi.

Yaşlı adamın öldüğü üç gün sonra fark edildi!
banner145

 Çankırı'nın Kurşunlu ilçesinde yalnız yaşayan 85 yaşındaki Murat Körismailoğlu evinde ölü bulundu. Körismailoğlu'nun öldüğü üç gün sonra fark edildi.

TOKi konutlarında yaşayan 6 çocuk babası Murat Körismailoğlu İstanbul Büyükşehir Belediyesinden emekli oldukta sonra hayat arkadaşını da kaybedince 19 yıl önce memleketine geri dönerek  Kurşunlu'ya yerleşti.


Bir daha evlenmeyen Körismailoğlu tek başına bir yaşam sürmeye başladı. Karşı blokta oturan Arif Karakaya, bir kaç  gündür göremediği Körismailoğlu'nu merak ederek mahalle bakkalına Körismailoğlu'nu sordu. Bakkalda İsmailoğlu'nun üç-dört gündür ekmek almaya gelmediğini söyledi. Şüphe üzerine İsmailoğlu'nun köylülerine haber verildi. Polis eşliğinde eve girildiğinde İsmailoğlu'nun yatakta cansız bedeni ile karşılaşıldı. Yaşlı adamın en az üç gün önce öldüğü ve cesedinin kokmaya başladığı anlaşıldı.    


Körismailoğlu'nun cenazesi Cumhuriyet Savcısının talimatı ile  Ankara Adli Tıp Kurumuna gönderildi.  Yapılan otopsi'nin ardında Körismailoğlu dün Hocahasan köyünde toprağa verildi.


Oğlunun babasını yanına götürme ısrarına rağmen merhumun tek başına bir yaşam sürmeyi tercih ettiği öğrenildi. Öte yandan aynı apartmanda yaşayan komşuların olayı fark edememesi apartman hayatının komşuluk ilişkilerini ne hele getirdiğini gözler önüne serdi.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2016, 04:02
YORUM EKLE
YORUMLAR
Vatandaş
Vatandaş - 8 yıl Önce

Kurşunlu dedikodu etmekten vakit bulamamislardir.

ramazan zbt
ramazan zbt - 8 yıl Önce

rabbim mekanı cennet olsun

kursunlu
kursunlu - 8 yıl Önce

Kursunlunun mileti kendini acini görmez erkekleri bile dedi kodu

adsiz
adsiz - 8 yıl Önce

Dedikduyla ne alakası var şimdi bu olayın sacmalama dan yorum yapın biraz

Semra
Semra - 8 yıl Önce

İşine bak laf ebeliği yapma

SIRADAKİ HABER