banner198

AGD'den, İsrail'in katliamına kınama!

AGD'den, İsrail'in katliamına kınama...

AGD'den, İsrail'in katliamına kınama!
banner145

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Çankırı Şubesi Başkanı Muhammed Sivridağ, İsrail terör devletinin yapmış olduğu katliama ilgili yapmış olduğu basın açıklamasında ABD ile stratejik müttefik olanların İsrail düşmanlığının tiyatrodan ibaret olduğunu söyledi.

Katliamın Ramazan ayına yakın  günlerde yapılmasına dikkat çeken Sivridağ, "Mübarek bir zaman dilimindeyiz. Bugüm Hicri 1439’un Ramazan ayının ilk günü. Bu gece tüm İslam coğrafyasında teravih kılınacak ve sahura kalkacağız. Böyle mübarek günleri kana bulamak Siyonist aklın vazgeçilmezi oldu. Irkçı emperyalizm bu mübarek günleri yine kana buladı. Bugün işgalci İsrail yine Filistin’de katliam yapıyor.50’den fazla şehidimiz 2000’in üzerinde yaralımız var. Seçildiği günden beri, aynen önceki ABD başkanları gibi, dünyanın baş belası olan Trump küstahlıklarına devam ediyor.Trump, 7 ay önce “ABD’nin İsrail Büyükelçiliğini Kudüs’e taşıyacağız” demişti. Geçtiğimiz hafta Kudüs sokaklarına Arapça, İngilizce, İbranice “ABD Büyükelçiliği” levhaları asılmıştı." dedi.

Sivridağ açıklamasında şunları kaydetti:

İşgalci İsrail’in sözde bağımsızlığının ilanının 70. Yıldönümü. Katil ABD ve işgalci İsrail bu sözde bağımsızlığın 70. Yılını Müslüman kanı dökerek kutlama kararı almışlar. Şimdi bu şeytani kararın gereğini yapıyorlar. ABD ve İsrail’in bu kararları göstere göstere uygulamaları karşılarında ciddi bir mukavemet göremedikleri içindir. 7 ay önce dünyanın baş belası Trump, ABD büyükelçiliğini Kudüs’e taşıma kararını ilan ettiğinde, başta Türkiye olmak üzere İslam Ülkelerindeki tüm hükümetler gerçekçi bir tepki ortaya koysalardı ABD ve İsrail böyle bir uygulamaya cesaret edemezdi.

- ABD ile stratejik müttefik olanların İsrail düşmanlığı tiyatrodur -

Ancak İslam Ülkelerindeki hükümetler, halkın tepkisini savuşturmak adına ekranlarda ABD ve İsrail’e çıkışıp kapalı kapılar ardında her türlü işbirliğini yaparlarsa elbette Siyonizm bundan cesaret bulur. Kim ne derse dersin, İsrail, meşru bir devlet değil bir terör örgütüdür. Kim ne derse desin, İsrail, bu coğrafyanın doğal bir üyesi değil bir işgalcidir. Kim ne derse desin, İsrail’le her türlü ilişki Siyonist teröre destek olmak, akan kana ortak olmaktır. Kim ne derse desin, ABD ve İngiltere, İsrail’in hamisidir. ABD ile stratejik müttefik olanların İsrail düşmanlığı tiyatrodur. İsrail’le her türlü anlaşmayı yapanların İsrail düşmanlığı tiyatrodur. İsrail’le mütemadiyen ticaret hacmini artıran hükümetlerin İsrail’in küstahlıklarına katkı sunduğunu kim inkar edebilir? İsrail’le bağımlılık ilişkilerini artıran hükümetlerin İsrail’e cesaret verdiğini kim inkar edebilir? Siyonist İsrail,  şımarıklığının, küstahlığının, eli kanlı oluşunun gereğini yapıyor. Aklı başında olan hiçbir insan İsrail’den vicdan ve merhamet beklemez. Aklı başında olan hiçbir insan İsrail’den insanlık beklemez. Siyonist İsrail ile barış ve adalet kelimelerinin yan yana gelmesi mümkün değildir. İsrail’e söz söylemek gereksizdir. İsrail sözden anlamaz. İsrail ancak güçten anlar.

- İslam ülkelerindeki hükümetlere İsrail işbirliği kötülük olarak yeter -

Bizim sözümüz, sitemimiz, serzenişimiz, kendi geleceklerini İsrail’le iyi ilişki kurmakta gören herkesedir. İslam ülkelerindeki hükümetlere İşgalci İsrail ile işbirliği kötülük olarak yeter. İsrail bu topraklarda olduğu müddetçe bu coğrafyaya barış gelmeyecektir. Müslüman idareciler İsrail’le ilişkiyi ikbal meselesi olarak gördükleri müddetçe zalimlere karşı tek bir cesur adım atamayacaklardır. Teslimiyetçilik emperyalizmin zihinlerde meydana getirdiği bir tahribattır. Dualarımız tüm Müslümanların Allah’tan başka sığınılacak bir merci aramamaları içindir.

Dualarımız tüm İslam ülkelerinin emperyalizmin boyunduruğundan kurtulması içindir. Dualarımız tüm İslam ülkelerinin yöneticilerinin teslimiyetçi politikalardan uzak durması içindir. Ümitsizlik emperyalizmin kalplerde meydana getirdiği bir tahribattır. Âlemlerin Rabbine hamd olsun ki biz İslam Birliği’nin yeniden kurulacağına inanıyoruz. Âlemlerin Rabbine hamd olsun ki biz Peygamberler şehri Kudüs’ün Peygamber katillerinin işgalinden kurtulacağına inanıyoruz. Âlemlerin Rabbine hamd olsun ki biz işgalci terör örgütü İsrail’in Filistin topraklarından sökülüp atılacağına inanıyoruz.

- İslam ülkelerinin yöneticileri, yanlıştan dönmeli -

İşte bu peygamber katillerinin, işte bu bebek katillerin, işte bu lanetlenmiş zihniyetin küstahlığının, şımarıklığının ve hadsizliğinin hesabı sorulacaktır. İsrail bir terör örgütüdür. Bu terör örgütünün arkasında Birleşmiş Milletler vardır, ABD vardır, NATO vardır, Birleşmiş Milletler, İsrail’in her bir cinayetinin ortağıdır. ABD, İsrail’in her bir cinayetinin ortağıdır. NATO, İsrail’in her bir cinayetinin ortağıdır. ABD ile müttefik olan İslam ülkelerinin hiçbiri İsrail’den hesap sormaya muktedir değildir. Topraklarında ABD askeri bulunduran İslam ülkelerinin hiçbiri İsrail’den hesap sormaya muktedir değildir. Topraklarında ABD üssü bulunduran İslam ülkelerinin hiçbiri İsrail’den hesap sormaya muktedir değildir. Ey İslam ülkelerinin yöneticileri, yanlıştan dönün. Ey İslam ülkelerinin yöneticileri, ABD’nin, İsrail’in peşinden gitmekten vazgeçin. Ey İslam ülkelerinin yöneticileri, eli ayağı parçalanmış çocuklar aşkına, kafası uçurulmuş, beyni dökülmüş çocuklar aşkına, gözlerindeki dehşetle yardım bekleyen çocuklar aşkına yanlıştan dönün. Herkes biliyor, herkes şahit ki, telefon diplomasisiyle, lanet okumayla, kınamayla zulüm bitmiyor. İsrail yaptırımdan anlar. İsrail güçten anlar. Allah için yırtıp atın İsrail ile yapılmış anlaşmaları. Bunları yapmaya gücünüz yetmiyorsa Allah için çıkın ve gerekçelerinizi söyleyin. Bir buçuk milyar Müslüman sekiz milyonluk İsrail’i tükürse boğar. Korkmayın, Allah aşkına cesur olun. Siz gereğini yapmazsanız bu milletin içerisinden İsrail’e ve dünyanın tüm zalimlerine haddini bildirecek yiğitler çıkacaktır. Cenabı Allah, zalimleri bizim elimizle cezalandıracaktır.


Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2018, 01:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304