banner198

Ak Partili Filiz'in oğlu sosyetik barı kapattı

Ak Parti Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz'in oğlu İsmail Filiz, İstanbul Etilerde sosyetenin eğlence mekanlarının başında gelen bir barı kapatarak 2'nci defa dünya evine girdi.

Ak Partili Filiz'in oğlu sosyetik barı kapattı
banner145
Ak Parti Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz'in oğlu İsmail Filiz, İstanbul Etiler'de sosyetenin eğlence mekanlarının başında gelen bir barı kapatarak 2'nci defa dünya evine girdi.

Ezel dizisiyle adını geniş kitlelere duyuran İsmail Filiz, uzun süredir birlikte olduğu  Nurana Bagiyeva ile dün nikah masasına oturdu. Jet sosyetenin eğlence mekanlarının başında gelen Etiler Fenix'te gerçekleştirilen düğüne, çiftin aile dostları ve yakın arkadaşları katıldı.



- Filiz, Samanyolu Kolejinde okumuş -

Öte yandan İsmail Filiz'in eğitim hayatının bir kısmını, dini hassasiyetli gençler yetiştirme iddiası ile ortaya çıkarak devletin kılcal damarlarına kadar sızan Fetullahcı Terör Örgütü (FETÖ/PDY)'nin Samanyolu Kolejinde okuduğu ortaya çıktı. Filiz'in sabah gazetesi arşivinden yer alan özgeçmişinde Samanyolu Kojinde okuduğu bilgisi yer alıyor.

Çiftin düğün fotoğrafları sosyal medyada paylaşıldı.









Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2017, 02:11
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hoca
Hoca - 6 yıl Önce

Ele verir talkımı kendi yutar salkımı ne diyelim

MEMLEKET18
MEMLEKET18 - 6 yıl Önce

oyumu haram edi̇yorum...

TARAFSIZ
TARAFSIZ - 6 yıl Önce

adam istediğini yapar o bizi ilgilendirmez de asıl bizi ilgilendiren kısmı başka bir malum sitenin belediye başkanın oğlunun mehterli dualı sünnet düğününe verip veriştiren, yok futbol maçı yapılıyor 15 temmuz şehitleri için diyen, şehitler var deyip öğrenci mezuniyetini yerin dibine sokup öğrenciler içti yiyişti diyen site, neden bunu da haber yapmıyor, şehitlerimiz varken. herkes istediğini yapar fakat senin baban ve yandaş ergenleri orda burada millete durmadan laf atarsa böyle eleştiri gelir

Fazıl
Fazıl - 6 yıl Önce

birleri dindar gençlik yetiştireceğiz mi demişti.

Cüneyd
Cüneyd - 6 yıl Önce

millete mufazakarlık dersi verip, rakiplerini fetöcülükle suçlayacağına önce kendi kapısının önünü temizlesinler

cerkesli
cerkesli - 6 yıl Önce

reise bu goruntuler giderse ?

AK PARTİLİ
AK PARTİLİ - 6 yıl Önce

biz kimleri vekil yapmış aman Allahim bi̇zi̇ bundan sorumlu tutma

Bende çekiyorum kafayı
Bende çekiyorum kafayı - 6 yıl Önce

ben içki kullanmasına falan karşı değilim aslında. adamın imkanları var bunları kullanıyor. yalnız millete fetva veriyorlar ya doğruluk abideleri...


SIRADAKİ HABER

banner304