banner198

Ankaralı Namık hayatını kaybetti!

Ankaralı Namık lakaplı sanatçı Namık Uğurlu hayatını kaybetti.

banner145
Ankaralı Namık lakaplı sanatçı Namık Uğurlu evinin 7. katından düşerek hayatını kaybetti.

Olay akşam saatlerinde Keçiören Şenyuva Mahallesi Seyhan Caddesi Kuzey Ankara TOKİ blokları 15/C blokta saat 21.30 sıralarında meydana geldi.

"Ankaralı Namık" ismiyle tanınan 
39 yaşındaki sanatçı Namık Uğurlu eşi, çocukları ve kayınvalidesi ile birlikte evde oturduğu sırada hava almak için balkona çıktı. Uğurlu bu sırada henüz belirlenemeyen bir sebepten 7. Kattan yere düştü. Ağır yaralanan Uğurlu, ambulansla Yıldırım Beyazıt Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Ünlü sanatçı burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Yaplan inceleme sonucunda olayın intihar olduğu bildirildi.
 


Uğurlu'nun hastaneye gelen yakınları ölüm haberini alınca sinir krizi geçirdi. Uğurlu'nun cesedi morga kaldırıldı.


“BEN KÖTÜYÜM KENDİMİ İYİ HİSSETMİYORUM’ DEMİŞ”

 

Bina görevlisi Ramazan Kılınç, olayla ilgili şarkıcının Uğurlu’nun eşinin polislere verdiği ifadeyi şöyle anlattı:

 

“15-20 dakika önce dışarıdan gezmiş. İçeri girdikten sonra eşi balkona oturtturmuş ve ben çocukları uyutayım demiş. O da ‘ben kötüyüm kendimi iyi hissetmiyorum’ demiş. Sonra da intihar etmiş.”

TRAFİK KAZASI GEÇİRMİŞTİ

Ankaralı Namık geçtiğimiz ay eşi Nebahat Uğurlu ile Çankırı'nın Şabanözü ilçesinde trafik kazası geçirmişti. Uğurlu'nun direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana gelen kazada Ankaralı Namık omurgasında oluşan kırıklar nedeniyle tedavi altına alınmıştı.

Namık Uğurlu ölümden döndü -TIKLA
 OKU-


SON KLİBİNİ ŞEHİTLERE ÇEKMİŞTİ
Namık Uğurlu Kurşunlu Yeşilöz köyünde Güneydoğu'da şehit olan mehmetçikler için kamera karşısına geçmişti. 

ANKARALI NAMIK'TAN ÇOK KONUŞUACAK KLİP -TIKLA GİT-



NAMIK UĞURLU KİMDİR?

Gerçek ismi Namık Uğurlu olan sanatçı Ankaralı Namık ilk dönemlerde ise Sazcı Namık, Ayarcı Namık lakapları ile anılmıştır. Ankaralı Namık aslen Çankırı Kurşunlu İlçesi Yeşilöz Köyü nüfusuna kayıtlıdır. Uğurlu, özellikle Arabada 5 evde 15, şişeler, İstanbul Hovardası, Çiçeğim, Gelin mi Oldun, Gözlerin Aklımda Kaldı, Hadi Çıkta Gel, Kafam Bozuk, Layık Değilim, Yozgatlım, Yürü Yürü, oğlumun tabancası ve Ankaranın Bağları parçaları ile müzik severlerin büyük beğenisini kazanmayı başarmıştır.








Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2016, 01:20
YORUM EKLE
YORUMLAR
Levent gulyaprak
Levent gulyaprak - 9 yıl Önce

ALLAH rahmet eylesin.

bora erdem
bora erdem - 9 yıl Önce

son zamanlarda adı olumsuz olaylarla anılır olmuştu.düğünlerde tüm türkiyeyi oynattı allah rahmet eylesin...

ibrahim unal
ibrahim unal - 9 yıl Önce

Candostumu kaybettim soktayim ALLAH rahmet eylesin

EMRE
EMRE - 8 yıl Önce

her ne olursa olsun o bi̇r çankirili i̇di̇ sonuçta ki̇me ne kötülüğü dokunmuşki̇ ben şahsen çok üzüldüm üzülüyorumda rabbi̇m mekanini cennet etsi̇n affetsi̇n ki̇mi̇n ne olca belli̇ di̇ği̇l arkadaşlar bi̇r variz bi̇r yokuz şu fani̇ dünyada rabbi̇m mistili emmi̇ye efeye kizina sabirlar versi̇n herkesi̇n bi̇r alon yazisi var helbet görecekti̇r mekanin cennet olsun namik kardeş tüm sevenleri̇nede sabirlar versi̇n yüce allahimmm

EBUBEKİR ÖZDEMİR
EBUBEKİR ÖZDEMİR - 8 yıl Önce

allah rahmet eylesin kederli ailesine baş sağlığı dilerim namık uğurlu abim canım abim seni çok seviyorum dünyalar kadar çankırı postasında manşetini duyunca ağladım adım ebubekir soyadım özdemir doğum yerim çankırı il çankırı ilçe merkez köyüm aşağı pelitözü köyü nüfüsuna kayıtlıyım

SIRADAKİ HABER