banner306
banner198

Birlik gününde utanmaz algı haberciliği

Şehir dışındayız “Ahlaksız “

Birlik gününde utanmaz algı haberciliği
banner145
Başarısız Darbe girişimi sırasında şehir dışında bulunan internet medyası habercilerini hedef göstererek Çankırı Postası ve refiklerini karalamaya yönelik yayında bulunan algı ve yalan haberciliğin merkezi, yine bir yalan haber imza atarak Çankırı Basınına ahlaksız bir saldırıda bulundu.


Milletin birliğini hedef alan darbe girişimini 
dahi fırsat bilerek  nemalanmaya çalışan sözde haber sitesi, millet olarak tek bir vücut olunması gereken zamanda dahi bölücülük yaparak algı haberciliği yapmaya çalıştı.


Çankırı basının darbe gecesi belediye meydanında olmamasına içerleyen ve sesiz kalmakla suçlayan sözde haberci, şehir dışında olan gazetecileri “utanmazlar” diyerek karalamaya çalıştı.



Oysaki başarısız darbe girişimi sırasında Ankara’da olan
Çankırı Postası Genel Yayın Yönetmeni Ercan Şeker, 8 bin kişinin takip ettiği Çankırı Postası sosyal medya hesabından ve kendi kişisel hesabından o sırada darbe olduğundan dahi habersiz milyonlarca kişi olmasına rağmen 22.13 itibarı ile kısıtlı imkânlarla kaynaklarından haber toplamaya,  toplumu bilgilendiren yayınlar yapmaya, hemen sokağa çıkarak şehir merkezine 18 km uzaklıkta olan Ufuktepe’den çatışmanın olduğu Kızılay’a gitmeye çalışıyordu.


 


Alexa sıralamasında 1. Sırada gelen Çankırı Postası ve kamuoyunda en çok takip edilen diğer Çankırı internet medyasını ahlaksız ve yalan ithamlarla hedef göstermeye çalışan itibarsızların, itibar kaybı sonrası gazeteciler üzerinden reyting kazanma girişimi tatlı su kurnazlığından öteye geçemedi.


Haber Merkezimiz, 28 Şubat darbesinde bizzat MGV Başkanı olan ve her daim zulmün karşısında, mazlumun yanında duran habercilik anlayışı ile  Ercan Şeker’in yönettiği haber sitesini ve refiklerini darbe yanlısı göstermeye çalışan ahlaksızlığı ise yargıya taşıma  kararı aldı.







Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2017, 11:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304