banner306
banner198

Böyle fikriyle tezat kampanya görülmedi!

Çankırı'da bir STK'nın yerel esnafı desteklemek adına başlattığı kampanya evlere şenlik bir hal aldı.

Böyle fikriyle tezat kampanya görülmedi!
banner145

 Çankırı'da bir STK'nın  yerel esnafı desteklemek adına başlattığı kampanya evlere şenlik bir hal aldı. Vatandaşı yerel esnaftan alışveriş yapmaya teşvik eden kampanyanın afiş ve ikramlık helvaları şehir dışında ki firmalardan alındı.

Çankırı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi, kentte yaşayan vatandaşların alışverişlerini yerel esnaftan yapmaları için farkındalık oluşturacak bir kampanyaya imza attı.

 

Küçük esnafı canlandırmak amacıyla başlatılan kampanya afişinde "Size veresiye yazan Ahmet Amcayı unuttunuz. Alışverişini yerel esnaftan yap" duyurusu yer alırken, esnafa dağıtılan helvalar ve afişlerin şehir dışındaki  firmalara sipariş verildiği ortaya çıktı. Esnaf tarafından kabul gören kampanyanın böylesi tezat bir şekilde başlaması ise kimi esnafın 'sizde bizi unuttunuz' tepkisi ile karşılandı.

 

 

Çankırı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Necati Akdoğan, küçük esnafı canlandırmak ve kent ekonomisini hareketlendirmek adına başlattığı kampanya kapsamında yönetim kurulu üyeleri ile birlikte kentteki işyerlerini ziyaret etti. Esnaf ve çalışanlarla görüşen Akdoğan, yerel esnafların yok olmaması için çeşitli çalışmalar yaptıklarını bildirdi.

 

-Afişler Ankara'dan, Helva Kastamonu'dan -

Öte yandan kampanya kapsamında dağıtılan afiş ve el ilanlarının Ankara'ya bastırıldığı ortaya çıktı. İkram edilen helvaların 'Kastamonu Çekme Helvası' olması ve Kastamonu'da bir firmadan alınması ise kampanyanı ne derece gayri ciddi yapıldığını gösteriyor.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2016, 03:48
YORUM EKLE
YORUMLAR
Yorum
Yorum - 7 yıl Önce

Yörem insanı normal bir olay hep böyle olmadı mı zaten

SIRADAKİ HABER

banner304