banner198

Bu da İrfan'ın moderin Parisi (!)

AKP'ye en fazla oy verecek olan köyleri Paris yapma vaadinde bulunan Belediye Başkanı İrfan Dinç'in yönettiği Çankırı'dan manzaralar.

Bu da İrfan'ın moderin Parisi (!)
banner145

7 Haziran Genel seçimlerinde AKP'ye en fazla oy verecek olan köyleri Paris yapma vaadinde bulunan Belediye Başkanı İrfan Dinç'in yönettiği Çankırı'da,  cadde ve sokaklar bozuk yollar yüzünden çamur deryasına döndü.


Çankırı Belediyesi CASKİ ekipleri tarafından 25 Nisan tarihinde Fuar yolu ve Bahçelievler cami bölgesinde bulunan cadde ve sokaklarda yapılan alt yapı çalışmaları ile kazılan yollar aradan 40 gün geçmesine rağmen halen tamir edilmedi. Üstün körü bir şekilde mucurla kapatılan çukurlar,  Mayıs ayı boyunca yağan yoğun yağış nedeni ile bölgeyi çamur deryasına çevirdi. Havaların sıcak olduğu günlerde yoğun araç trafiği nedeni ile toz dumanın kapladığı Mahallede, araç sürücüleri çukura girmemek için yolda slalom yaparak ilerlemeye çalışıyor.


Asfalt sezonu olmamasına rağmen Ocak ayında -3 derece ısıda bile asfalt yaması atan Çankırı Belediyesi'nin mevsim şartlarını uygun olmasına rağmen 40 gündür vatandaşa çile çektirmesi ile tepki ile karşılandı.


Olaya tepki gösteren çok sayıda sosyal medya kullanıcısı  akıllı telefonlarından çektikleri fotoğrafları takipçileri ile paylaştı.




Seçim asfaltı 3. defa yamandı!

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2019, 04:08
YORUM EKLE
YORUMLAR
çankırılı
çankırılı - 9 yıl Önce

yapmayın hocam buralarda altyapı çalışması var bunu sizde biliyorsunuz 15 gün bekleyip topragın oturması lazım bu haber degil bence;ben vatandaş olarak bunu yazma gereği duydum ;ilğililerin hırsını düşünemiyorum

Murat
Murat - 9 yıl Önce

paris'ten ziyade venedik'e benziyor.

Gül
Gül - 9 yıl Önce

15 gün diyorsun da 40 gündür böyle. boru döşediler sonra bıraktılar iç bir çalışmada yapılmıyor.

BİLAL
BİLAL - 9 yıl Önce

mhp olaydi daha i̇yi̇si̇mi̇ olacakti kendi̇ni̇ haberci̇ sanan arkadaşim. mhp olsaydi farkli bi̇ projemi̇ geli̇sti̇recekti̇...

ahmet
ahmet - 9 yıl Önce

Karalamak ne zaman haber yapmak oldu biz cankirida 10 yildir yasamiyoz mhp zamaninida biliyoruz gozunuz birde yapilan guzel calismalari gorsun iki gun sonra oralar asfaltlaninca onuda haber yapacakmisiniz

Ferhat Günğör
Ferhat Günğör - 9 yıl Önce

Cankırılı mezarmıki kendi kendine toprak otursun niye beklensin .Silindir geçirirsin anında oturur. Vatan daşa bu eziyet niye.

hakjı
hakjı - 9 yıl Önce

şükür bunada 10 yıl koktu şimdi çukurkaştı bakakum ne var sırada

ayhan
ayhan - 9 yıl Önce

ağzınıza sağlık burası bir yılda kaç defa kazıldı bu ne iş bilmezlik.


SIRADAKİ HABER