banner198

Bu protokol Kebapçıda imzalandı!

Kardeş Şehir Orta Darfur Eyaleti ile Çankırı arasında İşbirliği Protokolü imzalandı.

Bu protokol Kebapçıda imzalandı!
banner145

  

Kardeş Şehir Orta Darfur Eyaleti ile Çankırı arasında İşbirliği Protokolü imzalandı.

 

Kardeş şehir anlaşması için şehrimizde bulunan  Orta Darfur Eyalet Valisi H. E. Alshertaıy Jaafer Abdalhakam ile Vali Vahdettin Özcan arasında, eğitim-öğretim; gıda, tarım ve hayvancılık sektörlerinde karşılıklı işbirliği protokolü imzalandı.

 

Bir kebapçıda gerçekleştirilen  imza törenine Vali Vahdettin Özcan ve eşi Leyla Özcan, Orta Darfur Eyalet Valisi H. E. Alshertaıy Jaafer Abdalhakam ve eşi Bn. Asenat Osman Ahmed, Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Rıza Gürbüz ve Prof. Dr. Ziya Şimşek, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Osman Çakır, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, Orta Darfur Eyaleti Yasama Konseyi Başkanı Jalal Abu El Bashar Yousif, Eyalet Tarım Bakanı Idrees Hasan İbrahim, Eyalet Hayvancılık ve Balıkçılık Bakanı Bashier Fadullah, Eyalet Sosyal Refah Bakanı Bn. Soaad Adam Ali, Valilik İşlerinden Sorumlu Kaymakam Dafallah Hussein Ayoub Ali Dinar, Zalingei Üniversitesi Bilimsel Araştırmalar Genel Sekreteri Mohammed Ishaaq Haron katıldı.

 

Özcan, 26 Mayıs 2015 Salı günü Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen Kardeş Şehir Anlaşması ve bugün imzalanan işbirliği protokolünün her iki şehir için de hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

İmza töreninin ardından Vali Vahdettin Özcan’ın eşi Leyla Özcan, Orta Darfur Eyalet Valisi H. E. Alshertaıy Jaafer Abdalhakam’ın eşi Bn. Asenat Osman Ahmed’e seccade hediye etti.

 

 

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2015, 05:24
YORUM EKLE
YORUMLAR
Kebapçıyım
Kebapçıyım - 9 yıl Önce

ben de kebapçıyım. şehirimizin turistik veya kaliteli güzel restoranlarında bu işlerin yapılmasını destekliyorum. vali beye teşekkürler. bunlar devam ettikçe şehrimiz kalkınır. inşaallah devam ettirir vali bey bu süreci.

ALİ DEMİR
ALİ DEMİR - 9 yıl Önce

yyaaa ne saçma şeyleri gündem yapmaya çalışıyorsunuz. hükümet te sürekli dısarıdan gelen misafirler ibu şekilde ağırlıyor.hemde toplantı ,proje yada anlaşmalar yapabiliyor. bir anormallik yok yanii.lütfen sapla samani kariştirmayalim.

kebapcının adı bulvar kucaklama taşı mı?
kebapcının adı bulvar kucaklama taşı mı? - 9 yıl Önce

kebapcının adını bilemiyorum fakat memleketin bugün geldiği durum çok vahim allahım bizleri doğru yoldan ayırma inşaallah

şiş yandı kebab yandı
şiş yandı kebab yandı - 9 yıl Önce

kebabcıda devlet işlerinin görüşüldüğü birisi için mi o kadar sağlık çalışanını üzdünüz sayın valim

sağlık çalışanları
sağlık çalışanları - 9 yıl Önce

yooo hiç bir sağlık çalışanı üzülmedi.bizler sn.valimizi destekliyoruz.seviyoruz sayıyoruz. gerisi boş.

SIRADAKİ HABER