banner198

ÇAKÜ'de mezuniyet coşkusu

Çankırı Karatekin Üniversitesinde mezuniyet coşkusu yaşandı.

 ÇAKÜ'de mezuniyet coşkusu
banner145

Çankırı Karatekin Üniversitesinde mezuniyet coşkusu yaşandı.

Çankırı Karatekin Üniversitesi 2016-2017 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni 20 Mayıs 2017 Cumartesi günü Uluyazı Kampüsü’nde gerçekleştirildi. Fakülte ve Meslek Yüksek okullarından 2 bin 900 öğrencinin mezun olduğu bildirildi.


Yurdun dört bir yanından şehrimize akın eden  yüzlerce aile, evlatlarının sevincine ortak oldu. Uluyazı yerleşkesinde yapılan törene ; Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Ayrancı, dekanlar, akademisyenler, STK temsilcileri, kurum müdürleri ve binlerce kişi katıldı.



Haberin Galerisine -TIKLA GİT-

Mezuniyet Töreni, Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Ayrancı ve akademisyenlerin öğrencileri ve öğrenci velilerini selamlamasının ardından Dekan ve müdürler ile mezun öğrencilerin tören geçişi ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması akabinde Çankırı Karatekin Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Yüksel Kol öğrenciler adına bir konuşma yaptı.

 

Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Ayrancı da "Bugün, ortak çaba harcanan emek, sabır ve özveriyle dolu bir sürecin sonuna gelmiş bulunuyoruz. Burada bu anlamlı sürecin ortakları olan öğrencilerimiz, aileler, akademik ve idari personelimiz hep bir arada mezuniyet töreni için buluştuk. Bugün, dökülen alın terinin karşılığını alacağımız ve zihinsel yorgunluğumuzu dinlendireceğimiz gün. Mezuniyet coşkusuyla gelen mutluluk atmosferinin içindeyiz. Bu mutluluğu bize yaşatan bütün aktörlerle birlikte şehrimizle paylaşmanın hazzını yaşıyoruz” dedi.


 
Haberin Galerisine -TIKLA GİT-


2017 Mezunları hep birlikte keplerini havaya fırlatarak renkli görüntülere imza attılar.



Haberin Galerisine -TIKLA GİT-

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2017, 14:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER