banner198

Çandef'te Aydın dönemi

İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) 7. Olağan Genel Kurulu'nda Zeynettin Aydın 332 oyla Genel Başkan seçildi.

Çandef'te Aydın dönemi
banner145
İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) 7. Olağan Genel Kurulu'nda Zeynettin Aydın 332 oyla Genel Başkan seçildi.


ÇANDEF'in 7'nci Genel Kurulu bugün Bağlarbaşı Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleşti. Mevcut Başkan Zekeriya Açıkgöz'ün tüzük gereği iki dönem kuralına takılıp aday olmadığı kongrede üç aday yarıştı.


ÇANDEF 7.Olağan Genel Kurulunda yapılan seçimde Mavi Liste ile yarışan Zeynettin Aydın 332 delegenin desteğini alarak İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu Genel Başkanlığına seçildi. Diğer adaylardan Beyaz listeyle yarışan  Hüseyin Pilavcı 218 oy alırken, Sarı liste ile seçime katılan Mevlüt Kandemir 41 delegenin oyunu aldı.


Çankırılıların yoğun ilgi gösterdiği kongreye;  Çankırı milletvekilleri M.Emin Akbaşoğlu ile Hüseyin Filiz, Ak Parti İstanbul milletvekilleri Osman Boyraz ve Hasan Turan, Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, 24. Dönem Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, Çankırı eski Valisi Vahdettin Özcan, Çankırı İl Genel Meclisi Başkanı Ruhi Şeker, Ak Parti İstanbul İl Başkan Vekili Muharrem Ödemiş, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Ak Parti Pendik İlçe Başkanı Rüştem Kabil, İstanbul Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Can, Ankara Çankırı Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Adem Can, Çankırı dernek, birlik ve STK başkan ve temsilcileri, delegeler ve davetliler katıldı.



Divan Başkanlığına Sami Soydal'ın getirildiği kongre Soydal’ın açılış konuşması sonrasında saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Genel Başkan Zekeriya Açıkgöz Faaliyetleri anlattı. Faaliyet, denetleme ve tahmini bütçe raporları oylanıp kabul edilerek, ibra edildi. Başkan Açıkgöz tarafından ÇANDEF Yönetim Kurulu üyeleri ve konuklarına plaket ve Kuran-ı Kerim takdim edildi.


ÇANDEF Genel Başkan adayları 10’ar dakika süre ile delegelere hitap ederek projelerini anlatıp, desteklerini istediler. Dört sandıkta toplam 811 delegeden 588'inin oy kullandığı seçimde 1 oy geçersiz sayıldı.


Yapılan sayımda Mavi Liste ile yarışan Zeynettin Aydın; 332, Beyaz liste ile seçime katılan Hüseyin Pilavcı; 218 oy alırken, Sarı liste ile seçime katılan Mevlüt Kandemir 41 delegenin desteğini aldı. Bu sonuçla, Mavi Liste ile yarışan Zeynettin Aydın 332 delegenin desteğini alarak İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu yeni Genel Başkanı olarak seçilmiş oldu.

İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Yeni Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:

Genel Başkan: Zeynettin Aydın

Yönetim Kurulu Asil: Mehmet Altıntop, Erol Tepebaşı, Arif Öztürk, Harun Oflaz, İsmail Kılıçaslan, İsmail Altun, Osman Akkaya, Önder Tozan, Kuddusi Karagöz, Kadir Kandırmaz, Hüseyin Koca, Samet Özdemir, Yaşar Çeribaş, Kadir Karahan, Arif Şengül, Can Anbarkaya, İsmail Oyanık, İlyas Karakuş, Yahya Güler

Denetleme Kurulu: İsmail Güvenç, Zeynel Yola, Ömer Lütfü Pusat

Merkez Disiplin Kurulu: Talat Özdemir, Dursun Kale, Hüseyin Yaman

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2018, 06:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304