banner198

Çankırı 112 Araç filosuna 7 ambulans katıldı!

Çankırı 112 Araç filosuna 7 ambulans katıldı!

Çankırı 112 Araç filosuna 7 ambulans katıldı!
banner145
Çankırı112 Acil Sağlık Hizmetleri’nde kullanılacak olan 7 ambulans Karatekin Parkı'nda düzenlenen törenle görev yerlerine gönderildi. Kara yağışı altında yapılan dağıtım töreni ile 112 Acil Hizmetleri, filosunu 7 ambulans katarak güçlendirmiş oldu.

 

 

Törene Vali Vahdettin Özcan, İl Genel Meclis Başkanı Ruhi Şeker, Ak Parti İl Başkanı Celal Kaman, daire müdürleri ile sağlık çalışanları katıldı.

 

Törende konuşan İl Sağlık Müdürü Dr. Halil Nevzat Yetkin, 112 Acil Sağlık Hizmetlerinin 18 ayrı noktada bulunan Acil Yardım İstasyonu ile verildiğini ifade etti.

 

Yetkin, “Hizmetler 3 tanesi kar paletli, 1 tanesi obez ve yoğun bakım olmak üzere toplam 28 ambulans ile verilmektedir” dedi. Yapılan planlamalar doğrultusunda; yeni gelen ambulansların hizmete sunulması ile mevcut araçlardan 3 tanesinin Hek'e ayrılacağını, 1 aracın ise eğitim ambulansı olarak kullanılacağını vurgulayan Yetkin, “Ayrıca halen Çankırı Devlet Hastanesi'nde il dışına vaka nakli için kullanılmakta olan obez ve yoğun bakım ambulansı da gerçek amacına yönelik kullanılmak üzere Komuta Kontrol Merkezi'nde bekletilecektir” şeklinde konuştu.

 

Vali Vahdettin Özcan da yaptığı konuşmada, “Hizmet dâhil olan 7 ambulans ile birlikte il merkezinde 12, Atkaracalar’da 2, Bayramören’de 1, Kurşunlu’da 2, Çerkeş’te 3, Ilgaz’da 3, Yapraklı’da 1, Kızılırmak’ta 2, Eldivan’da 1, Şabanözü’nde 2, Orta’da 2 ve Korgun’da 1 ambulans olmak üzere 32 ambulans ile hizmet verilecektir” dedi.

 

Konuşmaların ardında Vali Özcan, ambulansın şoför koltuğuna oturarak yetkililerden bilgi aldı. Tören, Vali Özcan’ın ambulansların anahtarları teslim etmesi ile son bundu. Tören sonrası ambulanslar sirenlerini çalarak şehir turu yaptı.

 

Ambulansların dağıtıldığı Acil Yardım İstasyonları ise şöyle:

1- Çankırı Devlet Hastanesi Acil Yardım İstasyonu

2- Merkez 1 No’lu Acil Yardım İstasyonu (il dışı vaka naklinde kullanılmak üzere)

3- Atkaracalar Acil Yardım İstasyonu

4- Çerkeş Acil Yardım İstasyonu

5- Ilgaz Acil Yardım İstasyonu

6- Yapraklı Acil Yardım İstasyonu

7- Şabanözü Acil Yardım İstasyonu


Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2015, 03:22
YORUM EKLE
YORUMLAR
komik
komik - 9 yıl Önce

güya şov yapıyorlar şov yapmak istedikleri millet ama orada halk yok kendi aralarında evcilik oynuyorlar o karda kış da kurumdan zorlama yoluyla getirdikleri personellerle halk bunları yemiyor ama sizin için yukarıya pirim yapabilir amacınız da halk değil biyerlere şirin görünmek zaten

halk
halk - 9 yıl Önce

Ambulansları . gece yarası getirip siyasilerden saklayıp kendiniz nem alanıyorsunuz güya biz yaptık biz ettik..

Çok yazık
Çok yazık - 9 yıl Önce

Siz ne biçim milletsiniz ya. Yok siyasilerden saklanırlar ,yok şov yapmışlar. Sizin adamlarınız ortalıkla boş boş gövde gösterisi yaparken Sesiniz çıkmaz adamlar kendi işlerini tanıtırken laf söz edersiniz. Amacı halk değilmiş ambulansları kendi için temin etti zaten evinde vitrinde sergileyecek. Kim kullanacak onları halk kullanamayacak mı. Her işi siyasiler yapıyor zaten kurum amirleri boş oturuyor. GERÇEKTEN ÇOK KOMIKSINIZ. Siz ve sizin gibiler şu memlekete yapılan hizmetlerin zerre sini hak etmiyorsunuz.

doğrucu davut
doğrucu davut - 9 yıl Önce

Ne kadar lüzumsuz yazılar yazıyorsunuz. Bu törene herkes davet edilmiş olup gelenlere sadece tören yapılmış. Emeği olan herkes açılmış ve kendilerine teşekkür edilmiştir. Onlar tüm milletin malıdır. Yapılan sadece malumun olanıdır.

SIRADAKİ HABER