banner198

Çankırı Belediyesine palalı baskın!

Çankırı Belediye sarayına gelen iki kişi Belediye Başkanı ile görüşmek isteyerek etrafa dehşet saçtı

banner145
Çankırı Belediye sarayına gelen iki kişi Belediye Başkanı ile görüşmek isteyerek olay çıkarttı. Cinnet geçirerek elindeki palayı etrafa savuran Ö.E   binanın bazı camları ve zabıta aracının camını kırdı.

Saat 19.00'da  Atatürk Bulvarı'nda bulunan Çankırı Belediyesi önüne gelen Ö.E ve E.Ö Belediye binasına gelerek Belediye Başkanı ile görüşmek istedi. Ellerinde benzin bidonu bulunan ve pala ile bazı camları kıran zanlılar belediye başkanı gelene kadar buradan ayrılmayacaklarını söyledi. Binanın giriş katında bulunan İletişim Merkezi, Beyaz Masa ve riyaset makamına giden ara kapının camları kırıldı. Adeta cinnet geçiren zanlılar "kendimizi yakarız" diyerek polise bir süre direndi. Polislerin ısrarlı ikna çabaları sonrası elindeki palayı bırakarak teslim oldu. Hastaneye götürülerek kontrolden geçirilen zanlılar gözaltına alındı.

Son günlerde imar rantları ve bazı görevlilerin rüşvet  iddiaları ile kamuoyunun gündeminde sıkça konuşulan Çankırı Belediyesine zanlıların gelerek  neden Belediye Başkanı ile görüşmek istediği  ise henüz netlik kazanmadı.


Zanlıların kaldırımda sebze-meyve sattıkları bir zabıta görevlisinin satışa gözyummak için rüşvet aldığı iddia ediliyor. İki zabıta memurunun açığa alındığı rüşvat olayının ardından Zabıta Müdürlüğnde çoğu personel başka müdürlklere kaydırılmıştı. Son yaşanan olayda da zabıtaların zanlıların satış yapmasına müsade etmediği, bunun üzerine para verdikleri halde yapılan engellemey kızan şüphelilerin  bu eylemi yaptıkları yönünde.





Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2016, 00:51
YORUM EKLE
YORUMLAR
harun
harun - 8 yıl Önce

hiç kimse bıçak kemiğe dayanmasa böle bir şeye meyletmez. her yer ruhsatsız cafelerle kanunsuzluklarla dolu. onlara sesiniz çıkmıyor da bu garibanlara mı gücünüz yetiyor.

Mehmet kara
Mehmet kara - 8 yıl Önce

Cankiri polisi 2 adami kontrol edip gozaltna alamadi cok yazik

asd
asd - 8 yıl Önce

başkan adamla 2dk konuşsa bu duruma gelmezdi olay herkesin çoluk çocuğu var yazik...

Veli
Veli - 8 yıl Önce

herşey kontrolden çıkmış durumda mızrak çıvala sığmıyor.

Albetros
Albetros - 8 yıl Önce

abi adamlardan rüşvet alınmış ama ruhsat verilmemiş.

Kamil
Kamil - 8 yıl Önce

İrfannnnnnnnn haksiz kazancla cebini doldurma adam gibi hizmet yap....

Mustafa
Mustafa - 8 yıl Önce

rezillik kepazelik akıyor. çankırı tarihinde ilk defa bir belediyenin giriş katındaki bütün camlar tuz buz oluyor. bu ayıp yeterde artar bile.

Karaca
Karaca - 8 yıl Önce

Başkan Yrd Hasan Öztürk Sanayide iki katlı içkili lokanta binasını yaptırdı şimdide niye ruhsat vermiyor
RTE parkındaki kafeteryasını ne Zaman ruhsatlandıracak Kendisi imzalar artık .....

SIRADAKİ HABER