banner306
banner198

Çankırı Bölge Hastanesi olma yolunda!

Akan, gerçekleştirecekleri projeler ile Çankırı’yı Bölge hastanesi yapmak için harekete geçtiklerini ifade etti.

Çankırı Bölge Hastanesi olma yolunda!
banner145
Çankırı Devlet Hastanesini bir yerleşkede toplamak amacı ile inşa edilen ek hizmet binası bugün yapılan tören ile tam anlamı ile hizmete girdi. Eski hastaneden taşınan üniteler modern mekanında hastalara hizmet vermeye başladı.  

 

Törende konuşan Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Selçuk Akan, gerçekleştirecekleri projeler ile Çankırı’yı Bölge hastanesi yapmak için harekete geçtiklerini ifade etti. Sağlık alanında kaliteli ve standardı yüksek bir hizmet vermeyi hedeflediklerini vurgulayan Alkan, açılışı yapılacak olan ünitelerin normalde 300 bin liraya mal olacağını ancak kendi teknik imkanları ile bu rakamı 180 bin lira indirdiklerini ifade etti.

Açılışta konuşma yapan Vali Vahdettin Özcan, siyasi iktidarın en başarılı olduğu alanın başında sağlık sektörünün geldiğini işaret etti.

 

Özcan,” Burada önemli olan, kazandırılan eserlerin kamu hizmetinde standardı yükseltmesidir. Son 15 yıldır siyasi iktidarın en başarılı olduğu alan sağlık sektörüdür. Bu paydan Çankırı ne kadar yaralanabilir bunun mücadelesindeyiz. Amacımız, insanımızı mutlu etmek ve sağlık hizmetlerinde standartları yükseltmek. Türkiye’de sağlık sektörü belli bir standarttadır. Selçuk Bey ve ekibinin işi bundan sonra daha zor. Çünkü bu kalitenin altına düşemezsiniz. Vatandaşın beklentisi bu yönde.” Şeklinde konuştu.

 

Konuşmaların ardından açılış kurdelesini Vali Vahdettin Özcan, Belediye Başkan Vekili Hüseyin Boz, Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş, Baro Başkanı Av. Erkan Köroğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Ruhi Şeker, Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Selçuk Akan ve Korgun Belediye Başkanı Halil Öz birlikte kesti.

 

Özcan, daha sonra beraberindeki heyetle birlikte incelemede bulunarak hastalara geçmiş olsun temennisinde bulundu.

 

Açılışa Vali Yardımcıları Ahmet Atılkan ve Fatih Yılmaz, Çerkeş Kaymakamı Cengiz Ünsal, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Halil Altıntaş, İl Emniyet Müdürü Cengiz Öztürk, İl Sağlık Müdür Vekili Dr. Derya Özkaya, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Selçuk Akan, Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Cem Solak, Hastane Yöneticisi Op. Dr. Ali Güvey, İl Müdürleri, sağlık çalışanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışı gerçekleştirilen üniteler şöyle:

Kadın Doğum Kompleksi, Diyaliz Ünitesi, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Ünitesi, Endoskopi Ünitesi, Ultrason Kompleksi ve Otopark 

 

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2017, 03:41
YORUM EKLE
YORUMLAR
vay be
vay be - 9 yıl Önce

o kadar şaşa ya reklama ne gerek vardı gösteriş hastaları bunları bırakında hastanede hastalar yolunu bulamıyor nereye nereden giriş yapılıyor beelli değil hasta girişleri kaç ayrı yerden yapılıp hastalar ordan oraya sürükleniyor birde bütün bunların üstüne herkes egosunun peşine takılmış gidiyor herkes bir hava kimseye bişey sorulmuyor bunları düzeltin gösterişi reklamı sonradan yaparsınız

çankırı
çankırı - 9 yıl Önce

yeni yapılan ek binayla bile hastanenin yatak kapasitesi çankırıya yetmiyor, nasıl bölge hastanesi olacak hayret doğrusu !

ercan
ercan - 9 yıl Önce

bu yönetimlemi olacak pessss koca hastanede arabalar nerden girer cıkar yön levhası yokk.iyki buyuk bır hastane degil yoksa yetkılıler cuvallayacakk... okadar personel var ben begenmıyorum hastanenın son durumunu...araba park yerı cogaldıkca rezelet oluyorr....

teşekkürler
teşekkürler - 9 yıl Önce

emeği geçenleri tebrik eder; yeni çalışmalarında rabbimizden kolayliklar dileriz.

osman kaya
osman kaya - 9 yıl Önce

Hastanenin yeni bölüm leri cok guzel oldu.Hastane 5 yildizli otel gibi oldu. Yeni yonetimi kutluyoruz insanlar gerçekten iyi çalışmış lar sendika siyaseti birakip sadece insanlar görevlerini yapinca boyle guzel hizmetler ortaya çıkıyor. Açılış a gelmeyen siyasetccilere.donup aynaya b aksinlar.emegi gecen herkesin eline sağlık

ali taş
ali taş - 9 yıl Önce

Hayırlı olsun. dürüst temiz ve çalışkan insanların yapamayacağı bir şey yoktur. İnşaallah bölge hastanemizde olur, ama bunun ilk şartı Üniversitemizde tıp fakültesinin kurulmasıdır. Siyasi iradenin, Valimizin ve tabi ki Rektörümüzün bu işin üzerinde durması gerekir.

Fatih kalender
Fatih kalender - 9 yıl Önce

Hasta gözüyle rumuzlu arkadaşa; haklısın güzel kardeşim. Hastane yeri iyi seçilmemiş. Ancak bu yer tercihini yönetim yapmamış. 10 yıl öncesi siyasilerin marifeti. Keşke eski hastane bahçesine kompleks şeklinde yapılsaydı. Bundan sonrası için mevcut yerde en iyi şartlar hazırlanmalı. Otoparka gelince; kışa yetiştirilen bir dere yatağı var. ŞU an 300 e yakın araç park edebiliyor. Hastane tepeye yapıldığı için başka yer yok. inşallah tüm eksikleri giderilip modern park yeri yapılacak. Sıra mevzusuna gelince; sabah 9 a kadar tüm poliklinikler sıra veriyor. 9 dan sonra sadece 3-4 personel sıra veriyor. Otomasyon problemi olunca kuyruk olabiliyor. Ciddi otomasyon sıkıntısı vardı. Halen üzerinde çalışılıyor. İnşallah dua edelim daha güzel şeyler olsun. Ayrıca koroner Anjiyografi geleceği müjdesi verildi. Kurulunca, Kalp hastaları inşallah burada da tedavisini rahat alacaklar.

Fatih kalendere
Fatih kalendere - 9 yıl Önce

Fatih kalendere aynı Ip adresinden farklı isimlerle atılan mesajlarınızla manipülasyon yapmanız nedeni ile yorumunuz onaylanmamıştır.


SIRADAKİ HABER

banner304