banner198

Çankırı da Maltepe dershanesi mühürlendi!

Çankırı’da faaliyet gösteren Maltepe Dershanesi zabıta ekiplerince mühürlenerek kapatıldı.

banner145
Çankırı’da faaliyet gösteren Maltepe Dershanesi ruhsatsız çalıştığı gerekçesi ile Milli Eğitim, zabıta ve polis ekiplerince mühürlenerek kapatıldı.

 
Öğle saatlerinde dershaneye gelen İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, zabıta ve polisler dershanenin kapısını mühürledi. Kurum avukatlarının 'Yaptığınız yasalara aykırı, hepiniz suç işliyorsunuz' demesine rağmen verilen emri uygulayacaklarını söyleyen yetkililer dershaneye ait bölümleri mühürledi.

 

Dershane Müdürü Turgut Yıldız, yetkililere İl Milli Eğitim Müdürü ile görüştüğünü ifade ederek, “Verilen 1 aylık sürecin ardından Milli Eğitim müdürlüğü zabıta kurumuna kapatın diye yazı yazıyor. Ben dün valiliğe gidip bu konuyu görüştüm. Valiliğin bu durumdan haberi bile yok.” dedi.

 

Öte yandan kurum avukatlarından Mehmet Derdiyok’un, Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Orhan Karakuş’a “Kanunsuz emir uygulanıyor burada sizlere bir şey söyleyemiyoruz. Bunun cezai sorumluluğundan sizler de kurtulamazsınız” ikazında bulundu.

 

Tek tek odaları gezen yetkililer derslik ve idari bölüm olarak kullanılan odaları tespit ederek mühürledi. Kapılara vurulan mühürde, “Çankırı Valiliği Milli Eğitim Müdürlüğü” yazısı dikkat çekti. Dershane'nin ruhsatının iptal edildiği ve gerekli belgeleri sunmaları için kendilerine bir ay süre tanındığı ancak süre dolmadan kapısına mühür vurulduğu iddia ediliyor.






O dershane bu sefer tuvaletlerine kadar mühürlendi

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2017, 03:34
YORUM EKLE
YORUMLAR
burak
burak - 8 yıl Önce

dershaneler yoluyla milleti bi güzel soy, sonra o paralarla beslediğin paralel güçlerle yargıyı ele geçir, üstelik devleti de kontrol etmeye çalış, mit tırlarını ifşa edip vatana ihanet et. sonra da 'kanunsuz iş yapıyorsunuz bi sürü insan öldü neyle uğraşıyonuz!' diye bağır çağır. kusura bakma efendi düşman hem içerde hem dışardan temizlenecek.. kanun bu saatten sonra salak yerine koyduğunuz milletin vicdanıdır.

Hasan Subaşı
Hasan Subaşı - 8 yıl Önce

Bu dersane eğitim gören bir kişiden şikayet varmı acaba merak ettim. Şurada üniversite imtihanına bir aydan az kalmış, bizim eğitim müdürlüğü Dersane kapatıyor. Orada imtihana girecek bir çocuğa bu işlemin zararı olursa bunun vebalini kim alacak ve Nasıl hesap verecek. Hesap gününe inanan bir insan bu işlerin içerisinde olamaz. Bu vebalden inanın kimse kurtulamaz. Ama tutuşturdular bir paralel manyaklığı, ülke elden gidiyor hala cambaza bak ile meşgul ediliyor insanlar. Bu işler düzelirde iş işten geçer olan yavrucaklarımıza ve ülkeye olur. Yazık gerçekten yazık.

Bir gariban
Bir gariban - 8 yıl Önce

Yahu Çankırı gençlerinin özellikle Fen-Öğretmen-Anadolu liseleri öğrencilerinin çok büyük bir kısmı bu dershanede eğitim almıştır. Eğitim iyi ya da kötü ama bu insanlar bir şekilde bu gençlere yardım etti; maddi, manevi. Bundan yıllar öncesinde hiç kimse yokken yine bunlar vardı.
Bir başka mesele ise; kamu görevlilerinin hiç bir şekilde siyaset ile uğraşmamalarıdır. Ne yazık ki bizim cahil toplumumuz, böyle küçük primler için çok büyük adımlar atıyor ve geleceklerini düşünmüyorlar. Adalet herkese lazım arkadaşlar. Keser döner sap döner, gün gelir hesap döner. Pişmanlık duyacağınız şeyleri ne söyleyin ne de uygulayın..

Selim İleri
Selim İleri - 8 yıl Önce

bu dersanenin kapatılmasına sevinen sokma akıllı insanlara yazık. buradan nice insanlar faydalanıp üniversitelere yerleşti. çankırı'da zaten imkanlar kısıtlı, halk fakir. bu insanların okumaktan başka şansı yok. sen gel çankırı'da alternatifi olmayan dersaneyi kapat. kim kaybetti cemaatmi ? aptal insanlar cemaat kaybetti zannediyor. yazık, ulann çankırı'nın çocukları kaybediyor, hepimizin evlatları kaybediyor. bunu yapanları Allah'a havale ediyorum.

müdür
müdür - 8 yıl Önce

Sayın şb müdürü çankırı tarihine isminiz altı harfle yazıldı çocuklarına ve torunlarına anlatırsın gururla

iyi iyi
iyi iyi - 8 yıl Önce

Himmet toplayarak seçilmişlere darbe planlayan bu zavallilara az bile.

hakiki
hakiki - 8 yıl Önce

paralelciyi yılın öğretmeni seç ankara ya ili temsilen cumhurbaşkanına gönder ondan sonra maltepe dersanesini kapat ??????????yorum vatandaşın

murat celik
murat celik - 8 yıl Önce

Bilmeden atıp tutmayın.yılın ogretmeni secilenleri tanıyorum.paralelle filan alakaları yok.artı proje yapan fikir üreten çalışkan insanlar.sizde birseyler yapin çalışın da sizi secsinler.çamur atacağıniza..


SIRADAKİ HABER