banner198

Çankırı diasporasını meraklandıran oluşum!

İstanbul'da yaşayan Çankırılıları bir çatı altında toplayan en önemli STK'ların başında gelen Çankırı Dernekler Federasyonu (ÇANDEF) seçimleri yaklaşırken kongre çalışmalarına yönelik hareketlenmeler başladı.

Çankırı diasporasını meraklandıran oluşum!
banner145
İstanbul'da yaşayan Çankırılıları bir çatı altında toplayan en önemli  STK'ların başında gelen  Çankırı Dernekler Federasyonu (ÇANDEF) seçimleri yaklaşırken  kongre çalışmalarına yönelik hareketlenmeler başladı.


"Çankırı'yı seviyoruz biz geliyoruz" sloganı ile Çankırı Gençlik Derneği (ÇANGENÇ) eski yöneticilerinden oluşan bir grup  ' değişim için 20 Ocak 2016'yı tarihini bekleyin' diyerek seçim kampanyasının sinyalini verdiler. Hüseyin Pilavcı ve Ali Karaabalı'nın başını çektiği gençlik oluşumuna büyük destek yağdığı edinilen bilgiler arasında yer alıyor.


Çoğunluğu gençlerden oluşan  yeni oluşumun 20 Ocak tarihinde lasman toplantısı ile seçim kampanyasını detaylı bir şekilde kamuoyu ile paylaşacağı bildirildi.


Halen Zekeriya Açıkgöz'ün başkanlık görevini yürüttüğü ÇANFED'in 600 delegesi bulunuyor. 28 Şubat 2016 tarihinde yapılması beklenen kongrede ÇANGEÇ eski Başkanı  Hüseyin Pilavcı ve mevcut Başkan Zekeriya Açıkgöz'ün aday olacağı kulislerde konuşuluyor.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2016, 01:22
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ahmet Karaca
Ahmet Karaca - 8 yıl Önce

bravo gençlere..delege değilim ama bir oyum olsa gençlereydi..

görev gençliğe
görev gençliğe - 8 yıl Önce

lafda kalmasın söylemlermiz gençliğin önünü açalım sorumluluk verelim, zekeriya bey kendisi çekilmeli ve gençliğin önünü açmalı

Entel koylu
Entel koylu - 8 yıl Önce

Canfed tamamen siyasallasti. Tum Cankirililari kucaklamali.

Mehmet Çam
Mehmet Çam - 8 yıl Önce

ÇanGenç varsa bizde varız. Bu gençler bu memleketi için hir çok Kütüphaneler vede Anaokulları açtı vede yardımda bulundu helal olsun gençler.

Üzeyir ÖZ
Üzeyir ÖZ - 8 yıl Önce

Yeni heycana ve kana ihtiyaç vardır.

SIRADAKİ HABER