banner306
banner198

Çankırı gönüllüleri bakın ne için kamera karşısına geçti?

Çankırı’nın tanınmış simaları “Türkiye’de İsrail Askeri istemiyoruz” kampanyası için kamera karşısına geçti.

banner145

Çankırı’nın tanınmış simaları “Türkiye’de İsrail Askeri istemiyoruz”  kampanyası için kamera karşısına geçti.

 

Aralarında avukat, gazeteci, şair, öğrenci,  yazar, iş adamı, mali müşavir, siyasetçi, sanatçı gibi çeşitli meslek guruplarından yer alan Çankırılı aktivistler, Gazze’de yaşanan katliamda İsrail ordusunda yer alan çifte pasaportlu Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının katliamlardan sonra ülkemize dönerek hiçbir suç işlememişler gibi yaşamlarını sürdürmelerine dikkat çekmek için kamera karşısına geçti.

 

Türkiye’de İsrail Askeri istemediklerini belirten aktivistler “İsrail işgalini reddeden ve işgale karşı duran herkesi, çağrımıza kulak vermeye ve İsrail'in işgaline en ulaşılabilir noktadan başlayarak tepki vermeye davet ediyoruz. Çünkü, İsrail Ordusu adına katliam yapan çifte uyruklu katilleri durdurmak sizin elinizde” diye konuştu.


Şair -yazar 
İlhami Atmaca ve Astarlızâde Hilmi Efendi (KS) ‘nin torunu Hilmi Astarlı‘nın da destek verdiği çekimlere, Erbakan Vakfı Sorumlusu Ahmet Nazif Gerçek, Mali Müşavir Şevket Koç, Genel Yayın Yönetmenimiz Ercan Şeker, Saadet Partisi İl Başkanı Ömer Uzun, Aktivist Ethem Darendeli, tiyatro sanatçısı Selçuk Karataş, Avukat Ali Kedersiz, Siyaset Bilimci Muhammed Uslu katıldı.

 

Duyarlı vatandaşları Cuma günü saat:14.00’da Karatekin parkında basın açıklamasına davet eden Çankırı Gönüllüleri Platformu yetkilileri,  açıklamanın ardından TBMM meclis dilekçe komisyonuna toplu şekilde dilekçelerini göndereckler. 

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2016, 03:41
YORUM EKLE
YORUMLAR
Komedi
Komedi - 10 yıl Önce

tam bir komedi bu adamlar ya, seçimlerde bayraklarını sallayacaksın, sonra çıkıp şunu istemiyoruz bunu istemiyoruz. yapanı istemeyin de göreyim sizi kurşun askerler..... yine mağduriyet edebiyatı başladı...

Tekin
Tekin - 10 yıl Önce

yahudi cesaret madalyasını niye kınamıyorlar?

Adsız
Adsız - 10 yıl Önce

Siyasi görüşün farklı olduğu kişiler tanıyorum orda. Bence tanı ondan sonra yorum yap komedi bey. Komedi tamamiyle senin yaptığın oluyor. Ulusal bir katliamın partisi görüşü olmaz. Destek ol köstek olma.

Masum
Masum - 10 yıl Önce

hariçten gazel okuma kardeş. şuanda burada söylenmek istenen mesele tamamen açık ve net. azıcık gazzede ölen çocuğun kendi kanından birisi kardeşin, oğlun olduğunu düşün. tabi vicdanını kaybetmedi isen.

Ferhat
Ferhat - 10 yıl Önce

ercan bey böyle bir önemli konuyu getirmeniz mühim bir mesele elinize sağlık güzel bir çalışma olmuş.

hayal ay
hayal ay - 10 yıl Önce

helal olsun susmayalım sesimizi çıkaralım bebek katilleri ile yaşamak istemiyorum

SIRADAKİ HABER

banner304