banner306
banner198

Çankırı KOBİDES'in ünlü öğrencisi...

Televizyon programcısı, ekranların sevilen yüzü İkbal Gürpınar da KOBİDES tarafından düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimine katıldı.

banner145
Televizyon programcısı, aynı zamanda ekranların sevilen yüzü İkbal Gürpınar  KOBİDES tarafından düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimine katıldı.  Dört gününü Çankırı’da geçiren Gürpınar,  Çankırı'nın tanıtımına da katkı sağladı.

 

Yeni kurularak faaliyetlerine başlayan Çankırı Kobileri Destekleme Derneği, 3. Eğitim seminerinde  televizyonların ünlü sunucusu İkbal Gürpınar'a ev sahipliği yaptı. Gürpınar, 4 gün boyunca süren kurslara katılarak sertifika almaya hak kazandı. Bazı kursiyerler Gürpınar'ı kurs arkadaşları olarak görmenin şaşkınlığını yaşadı.




 

Kurstan arta kalan zamanda Çankırı'nın tarihi mekanlarını gezen Gürpınar, sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayınlarla Çankırı'yı tanıttı. Köylü pazarını ziyaret eden Gürpınar'ı bir anda karşılarında gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi. Ünlü sunucunun etrafını çeviren kadınlar, Gürpınar ile ayaküstü sohbet etti.  Köylü pazarından alışveriş yapan Gürpınar hayranlarını fotoğraf çektirme isteklerini de boş çevirmedi.

 




Girişimcilik adına çeşitli projelerinin bulunduğunu ve projeleri hayata geçirmek için eğitime katıldığını belirten İkbal Gürpınar, yakın zamanda yeni projeleri ile sevenleri ile bulunacağını dile getirdi.


Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2017, 02:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304